Son Dakika!

24.03.2013

Kısa Saçlar İçin Gelin Saçı Modelleri

Bunu Paylaş :
Gelin adayı canlarım için yeni ve oldukça faydalı bir yazım var. Bu yazımda kısa saçlı gelin adaylarına yer vermek istedim. Hani genelde uzun saçlı olur gelinler ve müthiş bir uyumla gelinlikle birlikte akıp gider o en özel geceye. Genel olarak da tercih edilen modeller de hep uzun saç gerektirmiyor mu zaten? Bu sebeple adaylar da düğünden aylar önce saçlarını kestirmezler. Bir de kısa saçlarından vazgeçemeyenler var, onları da es geçemeyiz değil mi? Şimdi kısa saçlı gelin adayları için bir kaç saç tarifi vermeye çalışacağım, bakalım beğenecek misiniz?



Mükemmel dalgalarla saçlarınızı özgür bırakın!
Saç uzunluğunuz kulak arkanıza uzanacak yani kulak arkanıza atılacak uzunlukta ise, saç uçlarınızı bukle bukle yaptırmanızı ve bu haliyle yandan ayırmanızı tavsiye edeceğim. Uçlarda yaptırdığınız bukleler sayesinde saçlarınız hiç olmadığı kadar daha fazla dolgun görünecek ve de hem doğallığını koruyacak hem de size şık bir gelin saçı kazandıracak...

Bob kesim her zaman idealdir!
Eğer saçlarınız bir zamanların en çok konuşulan stil olan bob kesimdeyse, gelin saçınız için hacim kazandırma işlemi uygulatabilirsiniz. Unutmayın, romantik bir görünüme kavuşmak istiyorsanız, her zaman dalgalı ve hacimli saçlar en ideal modeller arasında yer alır. Bir de gelinliğinizin modeli var tabi; straplez bir gelinliğiniz varsa, büyük ve abartılı mücevherlerinizle bu şıklığı en iyi şekilde kombin edebilirsiniz.

Tek taraftan toplamak mantıklı olabilir!
Dalgalı yaptığınız kısa kesim saçlarınızı tek taraftan toplamak da diğer önerilerimden biridir. Bunu küçük bir toka yardımı ile de yapabilirsiniz. Toka tercihiniz de parlak modellerden yana olursa, işte o zaman tamamdır şıklığınız. 

Islak görünüm etkileyici olur...
Eğer saçlarınız tokayla tutmayacak derece kısalığa sahipse ıslak bir görünümle oldukça trend bir tarz yaratabilirsiniz kendinize özgü olacak şekilde. Bunu yapmak için de saçlarınızı yandan ayırın ve kuaförünüze ıslak görünüm katmasını söyleyin. Bu saç stili ile kullanacağınız parlak ve sallantılı küpeler gelinliğinizi en özel gecenizde harika bir uyum içerisinde tamamlayacak en önemli temel detaylardan biri olacak...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT