Son Dakika!

23.03.2013

Harry Styles’a Sahnede Ayakkabı Fırlatıldı

Bunu Paylaş :
One Direction grubunun en genç şarkıcılarından biri ve dünyadaki milyonlarca genç kızın hayranı olan Harry Styles bir kaç gün önce Birleşik Krallıkta çıktığı turlardan birinde seyircileri tarafından atılan bir ayakkabıyla küçük bir talihsizlik yaşadı. 


Oldukça genç yaşıyla beni bile cezbeden ünlü şarkıcı henüz 19'unda olmasına rağmen Arena'daki stadyumda fazlasıyla konuşulacak bir konser veriyordu. Kısa bir süre sonra bir hayranı sahneye hayranları tarafından "kocaman bir ayakkabı" olarak tanımlanan bir nesneyi attı. İlk ayakkabıyı yerden almak için uzanan Harry, ikinci ayakkabı geldiğinde birincisindeki kadar şanslı olmadı ne yazık ki. 

Kıvırcık saçlı şarkıcıya hayranlarından biri ikinci ayakkabıyı fırlatınca, bu sefer pek de şanslı sayılamayacağı, müsait olmayan bir yerine geldi. Böyle olunca da genç şarkıcı sahnede bir anda yere yığıldı. Grubun diğer üyeleri bu konuyu gülme krizi olarak değerlendirip Harry'ye şakalar yaparken, Liam Payne’de Styles’ın birşeyi olmadığından emin olmak için grup arkadaşının yanına gitti.

İşte Harry Styles'in sahnede yaşadıkları, bakın bakalım o talihsiz anlar kameraya nasıl yansımış...

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT