Son Dakika!

9.09.2013

Sonbahar Kış Sezonu'nda Oxblood Bordo Trendi

Bunu Paylaş :
Sonbahar aylarına yavaş yavaş girmek üzereyiz ve bizler kendimizi ne kadar hazır hissedersek, sizlerin de o kadar iyi bir trend takipçisi olmasına yardımcı olabiliriz. Bu sonbahar kış sezonunda oxblood şimdiden tüm dikkatleri üzerine çeken renklerden biri oldu. 


Bordo renginin kahverengiyi anımsatan bu tonu, elbiselerimizden ayakkabılarımıza, pantolonlarımızdan makyaj malzemelerimize kadar hemen herde karşımıza çıkmaya başladı. 2013 - 2014 sonbahar kış sezonunda daha çok deri ve kadife parçalarda göreceğimiz bu trend, koyu renkleri seven kadınların vazgeçilmezlerinden biri olacak gibi duruyor. Bana soracak olursanız, önümüzdeki aylarda siyah rengin pabucunu dama atacak bir renk varsa o da oxblood bordo olacaktır.

Asıl konuşulması ve üzerinde durulması gereken bir nokta varsa oxblood bordo rengiyle ilgili olarak, bence bu rengin hemen her renkle birlikte rahat kullanılabilirlik sağlamasıdır. Siyah, ekru, beyaz, krem, haki, lacivert gibi sezonun en gözde renkleriyle birlikte kullanıldığında kesinlikle çok şık duruyor. Ama yine de daha dikkat çekici bir kombin yaratmak istiyorum diyenler için, ben bu rengin hardal, kobalt mavisi ya da koyu yeşillerle birlikte kullanılmasını tavsiye ederim. Oxblood bu sonbaharda sadece renklerle değil, 2014'ün trendlerinden olan hayvan desenleriyle ortaya çıkardığı o mükemmel uyumuyla dikkat çekiyor. Yılan derisi yahut leopar desenli kıyafetlerimizle bordo renginin bu kahveye çalan tonu bir an bile düşünülmeden tercih edilebilir.


Oxblood makyaj ve manikür trendi
Yazımızın girişinde bahsettiğim gibi, bu renk sadece kıyafetlerimizde değil, hemen her yerde karşımıza çıkıyor ve kıyafetlerden sonra en fazla göreceğimiz alan ise kozmetik ürünleri oluyor. 2013 - 2013 makyaj trendleri arasında da öne çıkan renklerden biri olacak oxblood bordo. Dikkat çeken, göz dolduran dudaklar için bordonun bu tonu rujlarda en çok tercih edilen renk olacak. Tabi sadece dudaklarla da sınırlı kalmıyor; tırnaklarda da önemli bir yere sahip olacak. Oxblood renginde manikür, yine bu sonbaharın en favori trendleri arasında yer alacak.


Vazgeçilmez Oxblood parçalar
Daha çok deri parçalarda göreceğimiz Oxblood trendi; ceketler, pantolonlar, etek ve elbiselerde de çok şık kombinasyonlarla karşımızda olabilir. Yine aksesuarlarda da bu rengin önemli bir yere sahip olacağını şimdiden kestirmek zor olmasa gerek. Özellikle bu tonlarda bir ayakkabıya ya da çantaya dolabınızda mutlaka yer vermenizi öneriyorum. Ayakkabılarda stiletto ya da Slipper tercihinizi bu renkten yana yapabilirsiniz. Bu renk ayakkabıların jean pantolonlarla uyumuna bayılacaksınız... Çanta konusunda da çekinmeden bu renk bir çanta edinebilirsiniz. Bir çok renkle uyum içerisinde olduğundan Oxblood renginde çantanız oldukça kullanışlı bir parça olacaktır.

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT