Son Dakika!

9.09.2013

2013 - 2014 Sonbahar Trendleri

Bunu Paylaş :
Eylül ayının bu ikinci haftasına 2013 sonbahar trendleri ile ilgili tüyolar vererek girmek istiyorum. Bu anlamda sizlere kısaca nelerden bahsedeceğimi yazayım; elbise ve kıyafetlerde mavinin hemen her tonunu göreceğiz, metalik renklerle moda dünyasının gücünü yeniden fark edeceğiz, büyük ceketler bu sonbaharda yine karşımızda olacak ve tabi ki yazdan kalma bir renk olan beyaz her zamanki gibi ışıl ışıl kıyafetlerimizde olacak!


Ne dersiniz, şimdi hep birlikte bu detayları biraz daha derinlemesine ele almanın vakti sizce de gelmedi mi? Gelin o zaman, takım elbiselerden grunge stilin yeniden sokaklara dönmesine ve göz alıcı diğer detaylara birlikte dikkat çekelim.

Mavinin tonları yeniden hayatımızda!
Bu sonbaharda mavinin hemen her tonu çok ama çok popüler olacak. Özellikle gri ile birlikte kullanıldığında mavinin neler yarattığını gördüğümüzde hepimiz şaşıracağız. Günlük kıyafetlerimizde rahatlıkla kullanabileceğimiz gibi gece davetlerimizde de aynı derecede rahatlık ölçüsüyle tercih edebileceğiz mavi tonlarını.


Metalik kıyafetlere hoş geldin deyin!
Neredeyse aşık olduğumuz bir trend diyebilirim. Benim çok hoşuma gidiyor ve elbiselerde bile görmek inanılmaz derecede mutlu kılıyor beni. Metalik trendin gücünü sokaklarda görmeye hazır olalım ve aniden katılmamızı gerektirecek bir davet için her zaman dolabımızda bir kurtarıcı olarak yer verelim kendisine.


Büyük ceketler sonbaharın gözdesi!
Bir zamanların zayıfladığımızda atılan büyük kıyafetleri şimdi tam 2 beden büyük olsa da üzerimizde bir trend olarak duruyor. 2013 sonbahar kış sezonunda büyük ceketler ince vücut yapısına sahip olan her kadın için vazgeçilmez olacak!


Kar beyazdır moda!
Bu yaz konuşmaktan, giymekten, tartışmaktan bıkmadığımız beyaz kıyafetlerimiz sonbaharda da bizleri bırakmıyor. Kaldı ki zaten son bir kaç yıldan bu yana her sonbaharda karşımızda tatlı bir detay olarak kalmayı başardı. Bir kadının üzerinde oldukça şık duran beyaz renkli elbiselerden mutlaka bir tane edinin.


Grunge modası geri dönüyor!
Bu sonbaharın beklenmedik trendlerinden biri olarak yorumluyorum ben grunge stilini. 90'lı yıllarda Kurt Cobain ile başlayan bir akım ve sonrasında uzun yıllar moda dünyasını etkisi altına alan bir fırtınaya dönüştü. Bir kaç yıldır hayatımızdan kendini çeken Grunge modası, bu sezon en şık haliyle sokaklara kadar taşacak.


Takım elbise asıl kadına yakışır!
Maskülen kadınsı trendin öncülerinden kabul ediyorum takım elbiseleri. Ancak bu sene birazcık form değiştirerek karşımıza çıkıyor. Desenli elbiseleri bu sefer takım olarak giyeceğiz ve derin yırtmaçlı, dekolteli parçalar en çok sevilecek olan detayları barındıracak.


Göz alıcı detaylar!
Moda detaylarda gizlidir diye boşuna demiyorum size değil mi? İşte, nihayet bu iddiamı kanıtlayacağım an geldi. Sonbaharın gücü adına taş, dantel ve metal detayları hemen her türlü parçada görmeye hazır olun!


Bu sonbaharda trend olan bir diğer detay; leopar desenli elbiseler de çok konuşulacak olan parçaları görmek ister misiniz? 
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT