Son Dakika!

12.09.2013

Oscar de la Renta 2014 Yaz Koleksiyonu

Bunu Paylaş :
2014 yılı moda dünyası açısından capcanlı, rengarenk bir yaz sezonuna sahne olacak. Öyle ki birbirinden ünlü markalar 2014 yaz koleksiyonlarında böyle bir sezonu vaat eden tasarımlarıyla karşımızda şu günlerde. Bunlardan biri de Oscar de la Renta. Bu koleksiyonu nasıl tanımlamak gerekir diye düşünüyorum ancak, tek kelimeyle şu kadarını söyleyebilirim, Oscar de la Renta 2014 Yaz Koleksiyonu gerçekten de hayat dolu!


Oscar de la Renta koleksiyonlarında (daha çok yaz sezonu koleksiyonlarında) tasarımlarına serpiştirdiği çiçeklerle nasıl da hayat verdiğini gösteriyor aslında bize. Özellikle elbiseleri üzerinde rengarenk duran çiçekler, içimizi serinletiyor. İşte, markanın önümüzdeki yaz sezonu için hazırladığı koleksiyondaki elbiseler de aynen bu şekilde çiçekler saçıyor.


Aslında çok geniş bir yelpazeye seslenen koleksiyondan bahsediyoruz. Oscar de la Renta 2014 Yaz Koleksiyonu'nda; a kesim etekler, elbiseler, döpiyesler ve tüvitler dikkat çekiyor. Biz tabi ki elbiselere odaklanacağız. Markanın elbiseler üzerindeki çalışmaları görmeye değer ve takdire şayan. Tüm bunların yanı sıra, alt kısımları asimetrik gelen tasarımlar benim favorim.. Renk olarak da yeşilden portakala, pudra mavisinden floral desenlere kadar bu koleksiyonda yok yok diyebiliyorum.

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT