Son Dakika!

13.09.2013

Çizgili Elbise ve Kıyafet Modası

Bunu Paylaş :
2014 yılının modası olan çizgiler bu sefer elbiselerde! Moda dünyasında renkler bu yazın başından itibaren değişerek, siyah ve beyazın tutkulu birleşimine özgür bir ruha bürünerek elbiselerde çizgi trendini yeniden yarattı. Sadece elbiseler mi peki? Tabi ki hayır; taytlar, etekler, şortlar, pantolonlar, ayakkabılar, çantalar, bikiniler kısacası her türlü giyim tarzında çizgileri görmek mümkün.


Sizin de dikkatinizi çekmiştir. 2013 - 2014 sonbahar kış kreasyonlarında markaların tasarımlarının çizgilerden oluşması, bu sezonun çizgi modasını farklı bir boyuta taşıyor. Ünlüler dünyasından da bu trende kulak verenler var. Miranda Kerr, Katy Perry, Katie Holmez gibi birbirinden ünlü moda ikonu kıyafetlerinde çizgi trendini uygulayanlardan. Hayatımızı bunca işgal eden çizgiler kırmızı halıda olmaz mı? Elbette var, kırmızı halıda da ünlüler adeta çizgileri yarıştırıyor gibi...


Düzenlenen defilelerde de çizgili elbiseleri görebiliyoruz. Burada daha çok renkli çizgiler karşımıza çıkıyor ve bu da sezon trendleriyle çizgilerin uyumunu gösteriyor. 2014 elbise trendleri arasında şimdiden yerini alan çizgileri siz de yavaş yavaş hayatınıza sokmaya başlayın derim.


İşte benim favorim. Bu sonbaharın trendlerinden olan siyah beyaz çizgili elbiseyi böylesine şık bir kombinle giymek harika olur diye düşünüyorum. Kırmızı topuklu ayakkabının farklılığı, seksiliği de göz alıcı değil mi?

2014 Çizgili Elbise ve Kıyafet Modelleri

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT