Son Dakika!

10.09.2013

Beyaz Elbise Giyen Ünlüler

Bunu Paylaş :
Son zamanlarda birçok alanda uğraş veren dünyanın en ünlü isimleri katıldıkları davetlerde 2013 yaz sezonunda dikkat çekmeyi başardı.

İşte, bu yazımda sizlere bu yaz sezonunda elbiselerinde beyaz rengi tercih eden ünlü isimlerden bahsedeceğim.

2013 ilkbahar yaz defilelerinde sıkça karşımıza çıkan, Jennifer Lopez, Olivia Palermo, Angelina Jolie ve Thalia gibi birbirinden ünlü yıldızların üzerlerinden çıkarmadıkları beyaz renkli kıyafetler, diğer renk tonlarına göre daha kolay bir kombinasyon sunması sebebiyle de bugün birçoğumuzun bir numaralı tercihleri arsaında yer alıyor.

Daha çok kırmızı ince topuklu bir ayakkabı modeliyle kombinlenmesi taraftarıyım yani bu tarzda bir kombine bayılıyorum ama yine de zarif bir sandalet de bu konuda yardımcımız olabilir.

Beyaz tonlarının bir de tatilden sonra bronzlaşan tenimizle öyle bir uyumu var ki, namına leke sürenin vay haline. Haydi, şimdi sıkı durun bilgisayarınızın başında ve o muhteşem bronz teninizle tam da tatil dönüşü olan şu günlerde caddelerde ve sokaklarda adeta bir kuğu gibi süzülün. İşte, ünlülerin giydiği beyaz elbise modelleri!

Jennifer Lopez'in beyaz elbisesi


Son olarak reklam yüzü olduğu bir markanın galasına katılırken beyaz elbisesi ile objektiflerin karşısına geçen Jennifer Lopez tercihini Elie Saab'tan yana kullandı. 

Olivia Palermo'nun Giydiği Şık Beyaz Elbise


Severek takip ettiğim güzel moda ikonlarından biri daha beyazı tercih ediyor. Çılgın bir moda tutkunu olan Olivia Palermo, Alexander Wang imzalı bu beyaz elbiseyle harikalar yaratmış. Aksesuar ve ayakkabının uyumu muhteşemmm!

Gwyneth Paltrow da beyaz giyenler arasında!


Gwyneth Paltrow'u da Chicago'da katıldığı bir geceden sonra bu çok şık mini beyaz elbisesiyle yakalıyor magazinciler. Alexander McQueen imzalı bu elbisesini başarılı kombinasyonuyla muhteşem bir şekilde taşıyor. 

Angelina Jolie'nin beyaz straplez elbisesi


Ne söyleyebiliriz ki? Muhteşem bir saç stili ve tam da beyaza yakışır bir sadelik! Angelina Jolie'nin giydiği bu beyaz straplez elbise Ralph&Russo'ya ait.

Kylie Minogue ilkbahar yaz beyaz elbisesi


Kylie Minogue, Anthony Vaccarello'nun 2013 ilkbahar yaz koleksiyonuna ait bu çok şık elbiseyle karşımızda. Sivri burun topuklu ve çanta, muhteşem ikili olmuşlar!
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT