Son Dakika!

21.08.2013

Yaz Trendi: Bermuda Şortlar!

Bunu Paylaş :
Bugün sizlerle 2013 ilkbahar yaz trendleri arasında yerini alacak olan bermuda şort modası hakkında konuşacağım. Bu yılın ilkbahar aylarında tahmin etmiştim bermuda şortların bu yaza damgasını vuracağını ama o zamanlar blogum olmadığı için yazamadım bu trendle ilgili. Ne diyelim, bugüne kısmetmiş. Bir süredir ortalıkta görünmüyorlardı zaten, bugünlerde yeniden gündemde bermuda şort modelleri.


Yeniden moda dünyasında adından söz ettiren bermuda modası, 2013 ilkbahar yaz sezonunun gözdeleri arasında yer aldı. Çok şık bir görünüm kazandıracak olan bu trend hakkında uzun uzadıya konuşalım hadi, ne dersiniz? Hep elbiselerden bahsedecek değiliz ya, biraz da farklı trendlere yönelelim, böylesi daha iyi olur.


Ruffian New York Fashion Week İlkbahar/Yaz 2013

1980'li yılların sonlarına doğru ortaya çıktığında yer yerinden oynamıştı moda dünyasında, tuhaf bir etki de yaratmamış değildi. Ortalığı karıştırıp bir anda kaybolduktan sonra, bir kaç sezondur popüler olan mini şortlara yeniden hoşçakal diyoruz. Çünkü karşımızda yeniden bermuda şortlar var!


Suno New York Fashion Week İlkbahar/Yaz 2013

Bu trendin en sevdiğim yanlarından birisi kombinleme konusunda pek de sıkıntı yaratmıyor olması. Topuklu ayakkabılardan tutun da sandaletlere, tişörtlere, ceketlere kadar her türlü parçayı rahatlıkla kullanabileceğiniz sportif bir şıklık yakalayabilirsiniz.


Vera Wang New York Fashion Week İlkbahar/Yaz 2013

2013 İlkbahar yaz koleskiyonlarında; Alexander Wang, Chole, DKNY, Hermes, Rag & Bone Vera Wang ve Tsumori Chisato bermuda şortların etkisi altındalar.


Mara Hoffman New York Fashion Week İlkbahar/Yaz 2013


Michael Kors New York Fashion Week İlkbahar/Yaz 2013 


Creatures of the Wind New York Fashion Week İlkbahar/Yaz 2013


Nanette Lepore New York Fashion Week İlkbahar/Yaz 2013


Nicole Miller New York Fashion Week İlkbahar/Yaz 2013
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT