Son Dakika!

4.08.2013

Tek Omuz Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Birisi şık olmak istiyorum mu dedi? Hımm, tamam sıkmayın canınızı. Bu yaz katılacağınız davetler için mükemmel elbiseler sizleri bekliyor, 2013 yaz sezonu için hazırlanan tek omuz elbise modelleri de bu tasarımlardan biri. Seksilik ise aradığınız var, dikkat çekici ve etkileyici olmaksa o da var... İşte, bu yazın en güzel detaylarından tek omuz, elbiselerde uygulanınca neler çıkıyor ortaya...

elbiseler

Pembe ve beyaz tonlar yine fazlasıyla ışıltılı görülüyor ve yazın trend renklerinden oluyor. Tek omuzlu elbise modelleri de bu trendin bir parçası olmaktan gurur duyuyordur herhalde. Aslına bakarsanız bu detaylarda geometrik desenler çok hoş olurdu, altına da yüksek topuklu bir ayakkabı giydik mi, ooohh tamamdır!




Çiçek desen de yakışırdı ya birçok siteyi arayıp taramama rağmen şöyle kayda değer bir model bulamadım böyle. Ben de elimde olanlarla idare edelim artık diyerek umudumu kestim, ne yapalım, gelecek yaza belki. Yine de ilk desenli elbise gerçekten güzel ve şıkmış. Peki, sizin favoriniz hangisi?








Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT