Son Dakika!

22.08.2013

Siyah Elbise Kombinleri

Bunu Paylaş :
Kadınız biz, elbette ki vazgeçilmezimiz olacak siyah elbiseler! Katılacağımız davetler mi var? O halde giyeriz biz de mini siyah elbiselerimizi, fırfırlı olanları. Üstüne bir de takılarımızı ekledik mi işte o zaman tamamdır kombin. Fırla sokağa, en güvenilir halinle!


Şimdi sizlere bu yazın en güzel siyah elbise kombinleri ile ilgili paylaşımlarda bulunacağım. Dikkatli okuyun ve hata yapmayın, çünkü bu kombinler hatayı affetmez!


İlk olarak bir elbiseyle iki farklı kombin oluşturdum, onu paylaşıyorum. Gördüğünüz gibi bu siyah elbise ile hem ofiste hem de partide oldukça şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Yüksek topuklu bir ayakkabı da tüm dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olacak.


Üç farklı elbise ve üç farklı kombin! Katılacağınız en özel davet için hazırlandı ve pahalı bir kombin oldu hepsi de. Bu yılın trendi olan uzun elbiseler için ideal olan yüksek topuklu ayakkabı modelleri. Çantalar da olabildiğince küçük ve parlak...


Etek kısmı fırfırlı olan bu mini siyah elbise kombini de biraz daha kıpır kıpır olan genç kızlar için. Aksesuarlar elbiselerden daha göz alıcı duruyor. Dantel detaylı elbiseler de bu yazın en çok takip edilenlerinden. Bacaklarınıza güveniyorsanız ve fit bir vücudunuz varsa bu üç kombin de tam size göre!


Elbiselerde leopar desen yine revaçta ancak bu sefer elbise siyah ve sade olmasına rağmen leopar trendi aksesuarlarda göze çarpıyor. Mükemmel bir makyaj ve şık aksesuarlar ile kombininiz hazır!


Son siyah elbise kombinimiz de bu tek omuzlu kombin önerim oluyor. Makyaj tamamlandıktan sonra platform taban yüksek topuklu siyah bir ayakkabı şıklığınızı tamamlayacak olan en önemli detay olacak. Küpe ve bileklik de hediyem olsun... :)

Bu konuyla ilgili daha fazla seçenek görmek istiyorsanız "Siyah Elbise Kombinleri" başlıklı yazıma da göz atabilirsiniz canlarım, hadi kalın sağlıcakla...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT