Son Dakika!

24.08.2013

Elbiseler İçin Yazılı/Slogan Takı Trendi!

Bunu Paylaş :
Katılacağım bir davette ya da günlük hayatımda giyeceğim bir elbisem varsa, mutlaka oluşturacağım kombine takı koleksiyonumdan da bir şeyler eklerim. Aksesuarları severim çünkü, onlar olmazsa sanki kombin eksik kalacakmış gibi ya da giydiğim elbise tam olarak kendini ifade edemeyecekmiş gibi geliyor bana. Biraz dolaşıyordum nette, bir baktım slogan trendi takılara da hücum etmiş, hemen yazmalıyım dedim bunu.


22 Ağustos günü akşam saatlerinde can sıkıntısından dolayı slogan trendinin bez çantalara nasıl uygulandığını yazmıştım sizlere. Bugün bir baktım bu trend şimdi de takılara saldırmış, işgal etmiş resmen. Bu yazın trendleri fazlasıyla renkliydi zaten, bir de şu takılara, aksesuarlara slogan/yazı yazma işi girince hepten renkli oldu. Valla bazen binlerce takı alasım var sırf bu yüzden, şeker şeker dolanıyorlar ortalıkta baksanıza...

Dediğim gibi bu yazın dikkat çeken moda akımlarından biri de sloganlar. Bu gibi ürünler oldukça yoğun bir ilgiyle karşı karşıya. Herkesin bir yaşam felsefesi vardır değil mi, kimimiz komik şeyleri severiz kimimiz de ağırbaşlı olanları. Bazen de saçmalıklardan yana tutarız kendimizi. İşte, bu gibi şeyleri bir de sloganlarımızla ifade ederek bunları da takılarımıza işlemek bu yazın en çok konuşulan eylemlerinden biri oldu. Şimdi gelin hep birlikte "I Hope!" diyebileceğimiz parçalara göz atalım...

Bundan sonra da önümüzdeki günlerde İsim Yazılı Takılar hakkında bir yazım ve kendi seçtiğiniz cümlelerle Kişiye Özel Takılar başlığında bir yazım daha olacak, beklemede kalın derim size :)


 Atelier Petites Pierres Breathe Altın Kaplama Bileklik


Atelier Petites Pierres Dance Altın Kaplama Bileklik


Atelier Petites Pierres Dance Altın Kaplama Kolye


Alaz By Çağrı Kazancı Chosen Deri Bileklik


Alaz By Çağrı Kazancı Taken Yüzük


Atelier Petites Pierres Hope Pembe Altın Kaplama Bileklik


Atelier Petites Pierres Laugh Pembe Altın Kaplama Bileklik


Atelier Petites Pierres Love is in the air Kolye


Atelier Petites Pierres Magic Kolye


Ayşe Özyılmazel Bi Gram Özlemedim Kolye


B bangle by Banu Muller İstanbul Kolye


Dilara Edipbalkır Pembe Kapow Kolye


Dilara Edipbalkır Follow Me Kolye 


Marnom In Love Pembe Bileklik


Vreskala Neon Pembe Krem Sweet Kolye


Vreskala Neon Pembe-Siyah Beybi Kolye


Wish Aksesuar Sevgi Yoncası Kolye


YC Jewels Pembe Altın Rengi Yazılı Bileklik

Slogan trendine kafa takanlardansanız, sizler için daha önce hazırladığım Bez Çanta Modelleri ile ilgili slogan trendine de göz atabilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT