Son Dakika!

8.08.2013

Sahilde, Gece ve Gündüz Elbise Kombinleri

Bunu Paylaş :
"Sadece tek bir elbiseyle nasıl olur da üç farklı kombin yapabilirim?" diye soruyorsanız, buyurun bakalım. Sizi yazının devamını okumaya davet ediyorum. Ara sıra hafta sonlarında kafa dinlemek için küçük tatil planları yapanların çok ama çok işine yarayacak olan bu önerilerimle, hem yerden tasarruf sağlayacaksınız, hem de günlük hayatınızın her anında stilinizin dışına çıkmayacaksınız.


Bugün sizler için bir elbiseyle üç farklı kombin nasıl yapılır, sorusuna odaklandım ve dediğim gibi zamandan ve yerden tasarruf etmenizi sağlayacak güzel öneriyle karşınıza çıktım. Kısaca 1 Elbise, 3 Stil konseptimde hem gündüz, hem de geceye ayak uydurmanın en güzel yöntemini bulacaksınız. Bu 3 stilde ana kahramanımız fuşya elbise. Böyle şık bir elbiseyi sahilde sessiz sessiz yürürken şık bir sandalet, hasır bir şapka ve güneş gözlüğünüzle kombinleyerek, bu yaz sahil modasını takip ettiğinizi göstermenin ve kendinize rahat bir stili seçmenin keyfini çıkaracaksınız.

Arkadaşlarınızla oturmuş derin bir kahve sohbetinin içinde bulabilirsiniz kendinizi ya da güzel bir öğle yemeğinde. Hiç fark etmez, her ikisi içinde aynı elbiseyi dolgu topuklu ayakkabı, rengarenk bileklikler ve kocaman bir çanta ile gönül rahatlığıyla kombinleyebilirek çok şık bir görünüm yalayabilirsiniz. Geceleyin dışarı mı çıkmanız gerekiyor? O zaman yapmanız gereken tek şey, parıltılı ve iddialı parçalarla elbisenize zengin bir görünüm katmak olacak. Altın renkli taşlarla bezenmiş bir çift topuklu ayakkabı, şık ve gösterişli bir clutch ve göz alıcı aksesuar olarak tercih edebileceğiniz küpelerle geceye hazır olabilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT