Son Dakika!

12.08.2013

Puantiyeli Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Bu yazın en moda detaylarından sıkça bahsediyorum sizlere. Şimdiye dek puantiye detayı ile ilgili hiç bir paylaşımda bulunmadım. Aslına bakarsanız bu sezon trendleri arasında en az konuşulan desenlerden puantiyeler. Her ne kadar birinci dereceden moda olmasa da, hayatımızdaki yerini es geçmek haksızlık olurdu diye düşünüyorum. 


Yıllardan beri sessizce, çaktırmadan günlük hayatımızın önemli bir yerinde bulunan puantiyeler, bu sezon için elbiselerde rahatlıkla tercih edilebilir. 1950'li yıllardaki popülerliğini hala koruyan ancak o dönemlerdeki kadar meşhur olmayan bu trend, özellikle retro görünüm yakalamak isteyenler için vazgeçilmezlerden biri. Üstelik sadece elbiselerde değil, aksesuarlarda, ayakkabılarda ve hatta evlerimizin dekoratif eşyalarında bile sık sık tercih ediyoruz. Böylesi bir sevimli yanı da var.


Dediğim gibi puantiyeler 50'li yılların en çok konuşulan trendlerinden biriydi. Bugün bu döneme geri dönmek isteyenler için eşsiz bir seçenek gibi görünüyor. Hele ki puantiyeli elbiseler günümüzde retro tarzın en önemli temsilcilerinden bana göre. 


Nostaljik bir görünüm yakalamak için neden bu trendi uygulamayalım ki? Az konuşuluyor olması bizi bundan alıkoyabilir mi? Bence hayır! Kesimleri bile farklı bir stili içinde barındırıyor, böylece daha eskiye dönme elbiselerle en kolay yol oluyor.


Özellikle mini elbiselerde kendisini daha iyi gösteren, etkileyici ve çekici bir görünümün en çok karşımıza çıkan hali bir trend olmasıyla övebiliriz kendisini. Bir zamanların çılgın ve fazlasıyla cesur pozlarını veren Bettie Page gibi hissediyorum mini puantiyeli elbiseleri görünce.

Puantiyeler sadece elbiselere değil, her şeye yakışıyor!


Aslında he ne kadar 1950'li yıllar en popüler dönemi olsa da, puantiyeleri bu yazın renkleriyle birlikte kullandığınız zaman gerçekten de bu yazın modasına ayak uydurmanın kendinizce bir yolunu bulmuş olabilirsiniz. Beyaz üzerine siyah büyük puantiyeler, kırmızı ya da su yeşili pantolonlarda küçük ya da büyük renkli puantiyeler gerçekten de ideal bir yöntem olabilir. Çoraplarda kullanılması da size katacağı etkileyici görünümü maksimum düzeye çıkaracaktır.

Takı ve Aksesuarlarda Puantiyeler!


Takı ve aksesuarlarda da bu detayı kullanabiliriz. Unutmayın, eğer nostaljik bir görünümle şık olmak istiyorsanız, bunu en iyi aksesuarlarınızla başarabilirsiniz. Gözlükler tümüyle renkli görünüyor, bırakın trend olmasın. Ben yine de bu şekerleri her zaman rahatlıkla kullanabilirim...

Evlere şenlik, eşyalara puantiye!


Ne demeli şimdi bu şeker dekoratif eşyalara? Rengarenk, birbirinden hareketli ev eşyaları. Evimizde böylesi bir kıpırtıyı gösterebilmek de cesaret ister gibi. Yazıya girerken, evimizde bile eşyalarımızı nostaljik bir havaya bürümek için puantiye detayını kullanabileceğimizi yazdım. Buna istinaden bir örnek sunmak istedim, nasıl sizce?

Şimdi de çeşitli örnekler vereyim...



Emma Brooks Gri Siyah Puantiyeli Şal



G. Lingerie Pudra Pembe G.DOTS Foam Cup Push Up Sütyen



Ballonet Socks Party Day Kadın Çorap


Aslı Filinta Sample Sale Octopus Polka Tişört


Moschino MW0330 Çocuk Kol Saati
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT