Son Dakika!

11.08.2013

Doutzen Kroes Sokak Stili

Bunu Paylaş :
Uzun bir süreden beri dünyanın en ünlü markalarıyla çalışmaya başlayan Doutzen Kroes, bugünlerde sokak stiliyle adından sıkça söz ettirmeyi başaranlar arasında. Ben de bu haftanın son ünlüsü olarak sokak modası kategorime kendisini seçiyorum. 2044 yılından bu yana büyük markaların peşinden koştuğu güzel, kariyerindeki başarı merdivenini hızla tırmanmaya devam ediyor.


2004 yılında dünyanın en ünlü markalarıyla çalışarak, popüler olma yolunda emin adımlar atan Doutzen Kroes, bundan tam 4 yıl sonra Victoria’s Secret bünyesinde yer alarak adının önüne bir de "melek" sıfatının eklenmesini sağladı. Victoria’s Secret melekleri arasına giren seksi model, podyumlarda olduğu kadar sokakta da modaya ne kadar uyduğunu objektiflere yansıyan her karede bizlere çok iyi gösteriyor. 


Kendine olan güveni asla azalmayan Kroes, hayatı boyunca rahat bir giyim tarzını savunduğunu dile getiriyor. Oldukça güzel, sorunsuz bir vücudu ve yüzü olduğu için de onun şık olmasının gayet doğal olduğunu düşünmüyor da değilim açıkçası.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT