Son Dakika!

31.08.2013

Payetli Elbise ve Kıyafetler Nasıl Kombinlenir?

Bunu Paylaş :
Şimdilerde pullu ve payetli elbise modelleri fazlasıyla rağbet görüyor. Sadece elbiselerde değil, bir kadının giyebileceği tüm kıyafetlerde ön planda olan pullar ve payetler bu sezonun trendlerinden. Şimdi burada sizler için yazacaklarıma kulak verin ve gardırobunuzda mutlaka bulundurmanız gereken payetli parçaların nasıl kombinleneceğini öğrenin.


Yaz ayları demek, eğlence ve hareket demek. Tüm yaz boyunca gece davetlerinizde, katılacağınız eğlenceli partilerde rahatlıkla giyebileceğiniz ve böylelikle tarzınızı konuşturacağınız parçalar arasında payetli kıyafetlere de yer verebilirsiniz.


Günlük Kullanımda Payetler

Genel olarak giydiğimiz kıyafetlere formunu veren detaylar şeklinde karşımıza çıkan payetler, alaturka bir görünümden uzaklaşmamızı ve rahat bir giyim tarzına kavuşmamızı sağlar. Bu sezon denimin payetli ceket ve şifon bir gömlek modeli ile birleştiği trend kombinler çok konuşuldu. Kısacası, denimle payetli kıyafetlerin birleşimi hemen her yerde karşımıza çıkan önemli bir kombinasyon olacak. 


Sadelikten Şaşmayın!

Şık bir payetli etek sayesinde sade ve bu sadeliğe inat göz alıcı görünmeyi başarabilirsiniz. Bana soracak olursanız, bir kadını daha güçlü ve daha etkileyici göstermenin en kolay yollarından biridir payetli etek ve kıyafetler. Aşağıda size sunduğum payetli eteğinizin altına düz ve basit görünümlü parçalar seçin. Fazla karmaşıklığa gerek yok, çünkü bu etek hepsinin eksikliğini kolayca kapatacaktır.


Payetli Elbise Sayesinde Tek Parçada Şıklık!

Bazılarımızın şöyle anlamsız bir düşüncesi var, "ünlüler kırmızı halı üzerinde sürekli uzun elbiseler giyer!" Böyle bir düşünce bence yanlış. Aşağıdaki payetli elbisede de gördüğünüz üzere Sienna Miller, tenine ve vücut hatlarına oldukça iyi bir şekilde uyum sağlayan şık bir yeşil, parıltı mini elbise giymiş. Demek ki, ünlüler de mini elbiseleri tercih edebiliyormuş.


Bir Parçaya Odaklanmak!

Pul ve payetler, özellikle elbiselerde renklerin ve desenlerin en dikkat çekici detaylarından biridir bana göre. Disko topu görünümündeki doğal renklerin bütünleşmesi günlük kıyafetlerin ve bir davette giyebileceğiniz şık bir elbisenin eşsiz bir tamamlayıcısı olabilir. 


Kıyafetlerinizi Eşleştirmekten Korkmayın!

Bilinenin aksine pullar ve ışıltıların bir arada kullanılması sanıldığı gibi kötü bir görüntü ortaya çıkarmaz. Bazen iyi bir kombinasyonla çok daha farklı ve şık görünümler ortaya çıkabilir, yeter ki eşleştirme yapmaktan korkmayın ve biraz da cesur davranın. Özellikle siyahı ağırlıklı olarak kullandığınız kombinlerde pullar ve parıltılı parçaları bir araya getirmekten korkmayın, kendinize güvenin ve cesur olun!


Elegan Parlaklık

Yılbaşı gecesi gibi özel gecelerin vazgeçilmezlerinden olan kalem etekler tam da parıltılı bir fırsat için önünüzde güzel bir seçenek olarak duruyor. Payetli yeşil etek ve umuzlarınızı ortaya çıkaracak straplez peplum bir üst. İki ultra lüks parçanın birleşimiyle dans pistine meydan okuyan siz olun. 


Bu elbise ve kıyafetlerden sonra bir de floral desenli elbise ve kıyafet modelleri ile ilgili yazdıklarıma göz atmaya ne dersiniz?
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT