Son Dakika!

31.08.2013

Büyük Beden Elbise Modelleri 2013

Bunu Paylaş :
Bu yaz büyük beden elbise modelleri ile ilgili hemen hemen her markanın çok özel koleksiyonları oldu. Renk renk, desen desen tasarımlar fazlalıkları olan hanımlar için çok özel kombinler oluşturmalarına imkan tanıyor. Olabildiğince şık ve özgün olan büyük beden elbise modelleri bu sezon çiçek desenlilerden tutun da dijital baskılılara kadar her trende kulak veriyor.


2013 yılın büyük beden elbiseler daha çok fazla kiloları kapatmaya yönelik tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Daha çok mavi ve siyah renklerin hakim olduğu bu modelleri katılacağınız davetlerde ve etkinliklerde rahatlıkla tercih edebileceğiniz tarzda oluşturulmuş. Ben de elbise giymek istiyorum ama biraz fazlalıklarım var, ne yapacağımı bilmiyorum diyorsanız sizlere birkaç örnek sunayım. Bakalım bunları beğenecek misiniz?


2013 yılında siyah rengi büyük beden elbiselerde de görüyoruz. İdeal bir trend olarak bu yaz da karşımıza çıkıyor. Ancak yine de benim favorim dijital baskılı olanlar. Geometrik desenli elbiseler de aynı derecede çok konuşulanlar arasında.


Kırmızı halıdan taşıp gelen kırmızı trendi, büyük beden kategorisinde de boy gösteriyor. Fırfırlı olanlardan yana tutarsanız tercihinizi, kazanan siz olursunuz.



Zıt renkli kıyafet modası elbiseleri de sarmış durumda. Renklerde sıkıntı yaratmayın, özgür olun ve biraz da cesur davranın. Askılı, göğüs dekolteli etkileyici kıyafetlerle göz alıcı olabilirsiniz.

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT