Son Dakika!

1.08.2013

Hafta Sonu Davetleriniz İçin 4 Güzel Elbise

Bunu Paylaş :
Yaz aylarının da gelmesiyle hafta sonlarınız bu aralar bayağı aktif geçiyordur. Evet evet, tempo gerçekten de çok yüksek dediğinizi duyar gibi oluyorum. Sabah evinizde güzel bir keyif çattıktan sonra öğle vaktinde iş arkadaşınızın nikahına yetişmeniz gerekiyor olabilir ve bu nikaha hazırlanmak, güzel bir elbise seçmek bazen iç sıkıcı olabiliyor. Geceleyin de gezmeler var tabi, pazar günü ise rehavet günü! 


Kıyafetlerinize de rahatlık olarak yansımasını istiyorsanız tüm bu davetlerin birazdan sizler için vereceğim kombinlere ve modellere dikkat ediniz, tavsiyem budur canım. Şimdi okumaya devam ediniz lutfen.



Bir kokteyle, nikaha yahut resmi bir davete giderken tercih etmeniz gereken renk, elbette ki siyah olacaktır. Çünkü siyah can dostumuzdur. Onun soğuk duruşu nasıl mı kırılır? Tabi ki krem aksesuarlar ve ayakkabılarla. Kremin yumuşaklığı siyahın asaletine biraz romantizm katabilir. Ağırbaşlı bir kombin için krem tonları ve incileri kullanmanız şiddetle tavsiye edilir. Genç ve dinamik, capcanlı bir izlenim bırakmak istiyorsanız, mercan renkli ve iddialı aksesuarları da gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz.


Cumartesi akşamları, ertesi gün gelecek olan Pazar tatilinden dolayı hareketli geçeceğe benziyor. Bu yüzden gecenin ilerleyen saatlerine kadar dışarıda olabiliyoruz. İşte sizler için en şık gece elbisesi nasıl olur, nasıl kombinlenir, buna kafa yordum biraz. Madem konumuz elbiseler, malumunuz elbise deyince herkesin kafasında ilk olarak uzun modeller belirir. Yeri gelmişken uzun elbise kombini de vermek iyi olacak sanırım. Herkes minileri çekmiş, doğaya ve geceye başkaldırırcasına dolaşırken ortalıkta, siz stilinizle gizemli olma yolunda adımlar atın. Yeşil, kırmızı, gece mavisi gibi iddialı renkler de bir kıyafet tam size göre olacaktır. Ha, böyle bir tercih yaparken, sakın ola ayakkabı ve çantanızın siyah tonlarında olmasına izin vermeyin. Ya dore ya da lame aksesuar seçmek sizin adınıza iyi olanı yapmaktır. 


İşte, mutlu bir haftasonunun en mutlu kıyafetlerini kombinlemeye devam ettikçe ben de mutlu oluyorum. Rahat bir elbise ile pazar gününüzde doyasıya dolaşmak en güzeli olacak bence. Bugün sadece gezmek istiyorsunuz ve trendmiş, detaymış hiç birini umursamadığınızı biliyorum. Bu yüzden son derece basit ve rahat giyilebilir, sıkmayan bir kombin sizlere tavsiyem olacak. Şapkanızı almadan çıkmayın, güzel bir aksesuar olabilir çünkü. 


Hafta sonu yavaş yavaş sona eriyor ama kendimizi eve kapatacak değiliz herhalde, değil mi? Arkadaşlarla akşam serinliğinde bir araya gelmek, tüm haftanın son yorgunluk kırıntılarını atmak ve gelecek haftanın dedikodularını yapmak... İşte, asıl ben keyif diye buna derim arkadaş! İşte böyle bir toplanma için de size eşlik edecek güzel bir çiçekli elbise modeli seçin, bu da yukarıdaki kombinle olabilir mesela...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT