Son Dakika!

20.08.2013

Dantel Elbise Kombinleri

Bunu Paylaş :
Dantel detaylar da bu yazın en çok konuşulanları arasında yer alıyor. Hal böyle olunca da elbiseler de dantele bürünüyor. Peki dantel elbiseler nasıl kombinlenir? Hangi renge hangi renkte ayakkabı uygun olur, ne tür aksesuarlar kullanmak gerekir? İşte bu gibi soruların yanıtlarını bu yazımda bulabileceksiniz. İlk olarak "su altı detayları" ile başlayalım mı? Ne dersiniz?


Son zamanlarda en az dantel detaylar kadar gözde olan su altı ve mercan detaylı giysilerde, renk cümbüşü oldukça etkileyici oluyor. Böyle şık bir mini dantel elbiseye de ancak mercan detaylar eklendiğinde bu derece şekerli olurdu sanırım. İlk olarak sezonun en çok sevilen mercan detaylarını seçtim ben de bu kombinde. 

Su altı ve mercan detaylı dantel elbise kombininde yer alan ürünler

Kolye: Secret Collection By Nur Yerlitaş – Tek Boynuz Turkuaz Top Kolye 
Yüzük: Assos – Çiçekli Yeşil Mine Gümüş Yüzük 
Çanta: Urban Outfitters – Yeşil Çanta 
Gözlük: Ray-Ban Unisex Güneş Gözlüğü 
Bileklik: Sema Karcı – Şimşek Bileklik

Tek elbiseyle 3 farklı kombin!


Bir tane elbiseyle üç farklı kombin yaratarak, bir gün içinde üç farklı etkinliğe de katılabilirsiniz. Gündüz, gece ve konserlerde kullanabileceğiniz şık kombinlerim sizleri bekliyor şekerler. 

Görünüşe göre moda trendleri arasındaki yerini bir süre daha koruyacak olan dantelli elbiseler için farklı stiller yaratmak mümkün olabiliyor. Gece dışarı çıkarken kolye ve şık bir ceket yardımıyla kombin tamamlanırken, gündüz de kot ceketinize rengarenk takılarla hareket kazandırabilirsiniz. Konser için de söze gerek yok sanırım, biraz daha çılgın bir stil ortaya çıkmış. Gözlük ve küpeler benim favorim.

Eğer bunlar beni kesmez, ben daha farklı şeyler arıyorum diyorsanız, işte sizin için hazırladığım "Yazlık Elbise Modelleri" başlıklı yazıma da göz atabilirsiniz. Bu yazın en trend elbiseleri burada gizli. 
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT