Son Dakika!

8.08.2013

2013 İlkbahar Yaz Modası

Bunu Paylaş :
Evet, sizler için ve blog sayfam için bu aralar epey yoğun bir şekilde çalışıyorum. 2013 ilkbahar yaz modasını tüm detayları ile ayağınıza kadar getiriyorum. Çanta trendlerinden  ayakkabı trendlerine, elbiselerden mini şortlara kadar arayıp da bulamadığınız tüm akseuarlar ve kombinleri burada bulacaksınız.


İşte, sizler için her gün eklemelerde bulunduğum "20 Adımda A'dan Z'ye 2013 İlkbahar / Yaz Modası, Trendleri..." listem...

Yaz Trendi: Bermuda Şortlar!

Bugün sizlerle 2013 ilkbahar yaz trendleri arasında yerini alacak olan bermuda şort modası hakkında konuşacağım. Bu yılın ilkbahar aylarında tahmin etmiştim bermuda şortların bu yaza damgasını vuracağını ama o zamanlar blogum olmadığı için yazamadım bu trendle ilgili. Ne diyelim, bugüne kısmetmiş. Bir süredir ortalıkta görünmüyorlardı zaten, bugünlerde yeniden gündemde bermuda şort modelleri.


2013 İlkbahar Yaz Modası Hippi Trendi

Sizler de biraz olsun hippi trendi hakkında bilgi sahibinizdir, öyle düşünüyorum. Nerden baksanız her üç yılda bir kendini yeniliyor ve yeniden karşımızda buluyoruz hippi renklerini ve tasarımlarını. Bu yaz da gelişimini ve evrimsel sürecini tamamlayarak muhteşem bir çıkış yakalıyor bu trend. Bu ruhu özleyenler için, muhteşem bir yazı hazırlardım sizlere, devam edin lütfen okumaya.


İlkbahar Yaz Trendleri: Şeffaflar ve Transparanlar

Bazen insanların içinin de dışının da aynı özellikleri göstermesi iyidir. Ve feminen duyguların bitmek tükenmek bilmeyen trendi; Transparanlar! Bu sezon için müjdeli bir de haber var; sadece kıyafetlerle sınırlı kalmayacağız, çantalardan ayakkabılara ve trençkotlara kadar neredeyse her parçada biraz olsun şeffaflık, iyi gelecek!



Bundan kısa bir süre Londra Moda Haftası'nda gördüğümüz ve çok beğendiğimiz üstler, bugünlerde hem sokakta hem de podyumda çok ama çok kısaldı. 2013 ilkbahar yaz modası, estetik, heyecanlı ve bir o kadar da cesaret dolu izleri yansıtmaya devam ediyor. En moda trendlerden biri de büstiyerler. Kısacası, daha açık konuşmak gerekirse, göbekler foraaa diyoruz. Elbise, etek, bluz hiç ama hiç fark etmiyor. Eğer doğru bir şekilde, düzgün bir fiziğe uygularsanız ve göbeğinizde de en küçük bir fazlalığınız yok ise, bu yaz sezonunun en gözde trendi olanı yani göbeklerinizi açığa çıkarabilirsiniz.

Bizler bir yandan bu yazın en gözde parçalarını toplamaya çalışıyoruz diğer yandan da sezonun en ciddi trendlerinden biri olan 1970'li yıllardan fırlayarak kıyafetlerimizi işgal eden, olabildiğince kadınsı, bir kadar da romantik ve çılgın "fırfır" modası yeniden hiç beklenmedik şekilde hayatımıza giriyor. Bu yaz elbiselere renkler kadar fırfırların...

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT