Son Dakika!

25.07.2013

Yırtmaçlı Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Bildiğiniz gibi bundan iki yıl önce nereye baksak karşımıza mutlaka yırtmaçlı elbiseler çıkıyordu. Bu yıl da aynı görüntüyle karşılaşacağımızı biliyoruz. Yırtmaçlı eteklerden sonra yırtmaçlı elbise modelleri de kadınların vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı. 



90'lı yıllarda sık sık kullanılan bu stil günümüzde hemen hemen birçok kıyafette ve neredeyse günün her saatinde çekinmeden, rahatlıkla tercih edilebiliyor. Kumaş eteklerde görmeye alıştığımız yırtmaçlar, bu sefer uzun elbiselerle karşımıza çıkıyor. Özel davetlerde, ama daha çok gece elbiselerinde daha derin yırtmaçları görebiliyoruz. Günlük kıyafetlerde ise daha ölçülü olarak kullanılıyor.

Eğer yırtmaç detaylı elbiselerinizi gündüz tercih etmek istiyorsanız ve çok da fazla dikkat çekmek niyetinde değilseniz, opak çoraplarla destekleyerek daha rahat bir giyim tarzı elde edebilirsiniz. Ayakkabı olarak da, yüksek topuklular ya da bootielerle olduğunuzdan daha şık bir görünüme bürünebilirsiniz. Daha kadınsı, daha zarif bir giyim sizleri bekliyor.


Boyunuz uzun elbiseleri giyecek kadar uzun değilse, diz hizasında olan ya da daha kısa olan yırtmaçlı elbiseleri gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz. Eğer boy konusunda bir sorununuz yok ise, uzun modelleri de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Gündüz vakti gömlekleriniz ya da bluzlarınızla birlikte kullanabileceğiniz etekler de ekstra olarak sorununuza çare olabilir.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT