Son Dakika!

25.07.2013

2013 Plaj Çanta Modelleri

Bunu Paylaş :
Yaz aylarında olduğumuzdan tatile çıkanların en önemli ihtiyaçlarından olan plaj çantalarını alışveriş listesine eklemeyenler yoktur herhalde.  Birbirinden şık ve trend mayo – bikiniler tatil listesinin başında yer alıyor tabi ki. 


Ancak bir o kadar önemli olan plaj çantası modelleri alışveriş listeniz de 2. sırada mutlaka olmalı, özel sahil bölgesinde bir yerde tatil yapanlar için tatiliniz boyunca devamlı yanınızda bulunabilecek en önemli parçadır plaj çantaları. Modayı takip eden bir çok bayan 2013 plaj çantalarında canlı renklerin ön planda olduğunu biliyor.


Bir çok ünlü markanın yeni sezon için tasarladığı plaj çantası modellerinde yılın trend renklerinden oluşan birbirinden şık ve tarz 2013 plaj çanta modelleri şu sıralar en çok arananlar listesinde. Tercih ettiğiniz plaj çantalarında trendlere uygun olması ve kullanışlı olması çanta modellerinde önem verilen detaylardan. Yeni sezon da birbirinden şık ve trend plaj çanta modellerini sizler için galerimize ekledik ve modelleri mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Yaz aylarında plajlarda ve havuz başında kullanabileceğiniz bu çanta modellerinde desenli plaj çantaları da özellikle geometrik çizgili modelleriyle ön plana çıkıyor. Hasır çantaların bu sezon popülerliğini sürdürdüğünü söyleyebiliriz ancak çiçekli plaj çantaları bu sezon son derece demode olan 2013 plaj çantası modellerinden.


Plaja ya da havuza giderken yanımızda mutlaka olması gereken ve tüm eşyalarımızı içine koyabileceğimiz olmazsa olmazlardan biridir plaj çanta modelleri. Genel olarak bakacak olursak plaj çanta modelleri 2013 yılında renkli ve desenli modeller ön plana çıkıyor. Plaj çantaları özellikle hasırdan yapılmış modellerle her sezon olduğu gibi bu sezonda karşımıza çıkıyor. 2013 yılında plaj çantaları kumaş ya da farklı bir malzeme ile üretilmiş tasarımlarında desenli plaj çata modelleriyle karşımıza çıkıyor.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT