Son Dakika!

25.07.2013

2013 Siyah Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Yıllardan beri birçok kadının vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alan küçük siyah elbise modelleri aynı zamanda dolapların da neredeyse en tutkulu ürünlerinden sayılıyor. 



Kadınlar, oldukça pratik bir giyim ihtiyacı duydukları anda ya da özel gün ve gecelerde kendilerini güzel ve bir o kadar da şık hissetmek isteseler, küçük siyah elbiseleri yanlarında buldular. Hemen hemen her yaşa ve her zevke hatta bedene yakışan bu muhteşem kıyafetler resmen bir üniforma haline gelmiş durumda. 

Bu küçük siyak elbise modellerinden vazgeçemeyen kadınlar arasında elbette ki birçok ünlü isim de geçmişten günümüze kadar yer alıyor. Her yaptıkları ve söyledikleri ile sürekli olarak göz önünde bulunan ünlüler, kendilerini giydikten sonra iyi hissetmelerini sağlayan siyah elbiselerden vazgeçemiyorlar. Bakalım ünlüler bu konuda ne gibi kararlara varmışlar, gelin hep birlikte ünlülerin nasıl bir siyah elbise giymeyi tercih ettiklerini gözden geçirelim...



Kate Borsworth / Valentino
Straplez formda karşımıza çıkan ancak üst kısmı transparan detaylarla örtülmüş uzun kollu küçük, şirin bir siyah elbise modeli ile objektiflere poz veren Kate Borsworth, saçlarını da elbisesini ön plana çıkarmak için toplayarak kendisine muhteşem bir hava yaratmış. Bel kısmında bulunan büyük fiyonk detayı da gözlerden kaçmıyor. Belki de bu elbiseyi hiç olmadığı kadar severek giyiyor. Bir de cesaret dolu bir tercihle, belde böylesine büyük bir detay kullanmayı tercih etmiş. Bunun için de zarif ve ince bir yapıya sahip olmak gerekiyor, o da kendisinde var zaten...



Liv Tyler / Stella Mc Cartney
İşte, bu yıl moda dergilerinde fazlasıyla görmeye alıştığımız oldukça zarif bir siyah elbise. Liv Tyler, Cartney'in imzasını taşıyan yarı transparan ve minik, şeker gibi puantiyelerle zenginleştirdiği bu elbiseyle çok güzel görünüyor. Bel kısmında volanlarla beli vurgulamayı gayet iyi başaran Tyler, fit vücuduna güzel bir şekilde oturtmuş elbisesiyle herkesin ilgi odağı olmayı kolaylıkla başarıyor.



Rosie Huntington Whiteley / Tom Ford
Moda dünyasını ve moda trendlerini yakından takip edenler çok iyi bilirler; bu kış sezonunda kadife çok moda ve hemen her yerde karşımıza çarpan detaylardan. Rosie'nin tercihi olan ve Tom Ford'a ait olan bu kadife elbise diz altı boyuyla ve farklı bir hava katan kapalı hatlarıyla birçok davet için rahatlıkla tercih edilebilir.



Elizabeth Banks / Versace
Cut-out adını verdiğimiz kesiklerle ya da pencerelerle dolu bu dikkat çekici ve fazlasıyla eğlenceli elbisesiyle mutluluğunu güzelliğiyle bütünleştirmeyi başaran isimlerden Banks. Tarzını yansıtmayı en çok bu Versace imzalı elbise ile bizlere gösteriyor. 
Bunu Paylaş :

1 yorum:

  1. ay bunlar cok tatli bebegimm :)
    nasil da etkileyici durmuslar...

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT