Son Dakika!

26.07.2013

Tek Omuz Abiye Modelleri 2013

Bunu Paylaş :
Tek omuz abiye modelleri şık ve modern tasarımlarıyla 2013 yılında abiye tercih edecek bayanların öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. 


Tek omuzlu abiye modelleri bayanlara çok farklı bir hava katıyor. 2013 abiye modelleri içinde en sık tercih edilen modeller arasında olan tek omuz abiyeler bu sezonda en çok tercih edilen abiye modeli olmaya devam edecek. Sitemizde de yer alan tek omuz abiyeler 2013 tasarımlarıyla birçok bayanın hayalini süsleyen modelleriyle gerçeğe dönüşüyor.



Sıcak yaz gecelerinde size en çok yakışan abiye modelinin hangisini olduğunu vücut yapınıza en uygun model sayesinde söyleyebiliriz. Özellikle küçük göğüslü bayanlara yakışan tek omuz abiyeler kısa ve uzun modelleriyle bu sezonda dikkat çekiyor. 

Tek omuzlu abiye modellerinin 2013 yılındaki fiyatları da son derece uygun. Abiye modelleri kadınlara farklı bir hava katması nedeniyle şık görünmek için geceleri tercih edilen modellerindendir. 2013 Tek omuz abiyeler farklı asimetrik modeliyle bayanlara farklı bir şıklık katıyor. 

Tek omuzlu abiye elbise almaya gitmeden önce sizler için seçip paylaştığımız bu modellere mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz. Yeni sezonda özgün tasarımlarla bayanlar tarafından yoğun olarak tercih edilen tek omuzlu abiye koleksiyonları, ilgi çekici model ve renkleri ile aranılan abiye modelleri arasında yer alıyor.



Özel gecelerde ve davetlerde tercih edebileceğiniz tek omuzlu abiye modellerinde her renk ve her modelde tasarımı görmeniz ve tercih etmenizi mümkündür. Bu yazımızda sizlere yalnızca tek omuzlu abiye modellerini değil bu abiyelerle beraber kullanabileceğiniz kombin modellerini galerimizde sunuyoruz. 

Sizlere yeni sezonda en çok tercih edilen ve satılan 2013 tek omuz abiye modellerinden oluşan galerimizi sunalım. En doğru tek omuz abiye modeli seçimini vücudunuzla uyumlu renkte ve yakışan modellerde seçmelisiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT