Son Dakika!

29.07.2013

Sonbahar Kış Siyah Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Yüzyıllardan bu yana hiç eskimeyen bir modadır siyah. Asaletin, gücün, ağır başlılığın, kararlılığın ve sadeliğin ve belki de resmiyetin en güçlü sembollerinden biridir. Belki de bunun nedeni hiç ama hiç eskimeyen bir moda olmasıdır.

elbise

En zor günlerimizde büyük bir kurtarıcımız olur bazen siyah, vücudumuzun kusurlarını sanki büyülü bir usta eli değmiş gibi örter. Bunu gizlemek için ekstra bir aksesuar da istemez. Giymesi de onunla birlikte kombinleyebileceğimiz ürünleri seçmesi de oldukça kolaydır. En güzel tarafı da bence hemen hemen her tene, her saça ve herkese ayrı bir güzellikle yakışır. Her kadında ayrı bir özellik barındırır giyildiğinde.

2013 - 2014 sonbahar kış sezonunun da eşsiz renkleri arasında yer alacak siyah, her zaman ki gibi. Özellikle elbise modelleri ile birlikte siyahın asaleti saracak resmen herkesi. Skinny pantolon modelleri, parlak kumaşlarla bütünleşecek, elbise modelleri volanlı ve drapeli tasarımlarla her zamankinden fazla göz dolduracak gibi görünüyor. Transparan ürünlerin de en dikkat çekici, en seksi renkleri arasında yer almaya devam edecek.

elbise modeli

Siyahın asaleti, daha çok deri tasarımlarda kendini gösterecek, en güçlü ve en kışkırtıcı yanıyla hem de. Elbiselerden montlara ve bluzlara kadar siyah renk, deri kıyafetlerin hakimiyeti altına girerek sezon trendlerini baştan aşağıya yenileyecek.

Sizlere düşen de siyah elbise modelleri ile birlikte kombinleyebileceğiniz harika aksesuarlar bulmak, ayakkabılar giymek ve kendinizi baştan yaratarak "en güzel benim" dedirtecek bir görünüme sahip olmak...








Bunu Paylaş :

1 yorum:

  1. siyah elbiseler candır caannn. her ani davette kurtarıcım olmuştur :)

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT