Son Dakika!

29.07.2013

Koton Abiye Modelleri 2013

Bunu Paylaş :
Her zaman şık ve nefes kesen tasarımlarıyla karşımıza çıkan Koton yine çok güzel bir koleksiyonla bayanların karşısına çıkıyor. Bayanların en seçici olduğu parçalar arasında olan abiyeler seçerken çok dikkatli olunması gereken bir kıyafet türüdür. 


2013 Koton abiye modelleri ile ilgili sizler için araştırma yaparak ve oldukça hoş abiye elbise modelleri buldum. Bayanların zerafetini ve güzelliğini daha da vurgulayacak olan bu abiyeler modelleri adeta şıklığın olmazsa olmaz parçalarından diyebiliriz.

Koton abiye elbise modelleri ile yeni sezonda da sizlerin karşısında olacak. Koleksiyon da yer alan abiyeler daha çok ilkbahar – yaz aylarının sevilen renkleri olarak tercih edilmiş diyebiliriz. Uzun ve şık stillerde Koton abiye modelleri olduğu gibi kısa olan abiyeler de mevcut. Bunların arasında size düşen ve en fazla yakışan rengi seçmek diyebiliriz. 



Birbirinden şık ve iddialı 2013 Koton abiyeleri galerimizde sizleri bekliyor. Koton 2013 abiye modelleri içinde en iddialı modellerin yer aldığını kesinlikle söyleyebilirim. Modeller çoğunlukla kısa tasarımlar şeklinde karşımıza çıksa da dikkatimizi çeken bir çok koleksiyon ve model karşımıza çıkıyor. 

2013 Koton abiye elbise modellerini düğün, nişan, mezuniyet ya da kokteyl tazı mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hem iddialı, hemde son derece hoş bir kombin için elbisenizle aynı renk çanta ve ayakkabı olmasa dahi farklı ancak uyumlu renkleri de kullanabilirsiniz.




2013 Koton abiye elbise modelleri arasında içinde straplez,askılı, şifon etekli, balık modeller ya da kısa abiye modelleri karşımıza çıkıyor. 2013  Koton  abiye elbise modellerini galerimizde ki sizin için seçtiğimiz modelleri incelemeden kesinlikle abiye alışverişine çıkmamalısınız.  Bu yılın trend renkleri, mavi, mercan, yeşil, pudra renkleri,  siyah gibi tonları bu sezon ve önümüzdeki sezonda abiye modelleriniz de kullanabilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT