Son Dakika!

29.07.2013

Mango Çanta Modelleri 2013

Bunu Paylaş :
Kadınların çanta ve ayakkabı konusunda hastalık derecesinde bağımlı olmaları konusunda araştırma yapacak ya da sizlerle bunu konuşacak değilim ancak sebebini de merak etmiyorum değil yani. 


Ben de bir ayakkabı ve çanta bağımlısı olarak mağazalarda beğendiğim bir modeli dayanamayıp alma isteği ve sonucunda da kesinlikle ihtiyacın olmadığını bildiğin halde satın almış olduğunun farkına varmam bazen birbirinden kopuk gelişen ve tanımlayamayacağım bir ironi şeklindedir çünkü. Ama beni ve eminim ki sizi de çok mutlu ettiği kesin.

Özellikle çantalar konusunda benim favorim büyük çantalardır. Ya da günlük el çantaları da son derece beğendiğim ve kullandığım modleler arasında yer alıyor. Bugün sizlerle Mango 2013 çanta koleksiyonunu paylaşacağım. 



Mango çanta koleksiyonu 2013 bu sezonun modası metal detaylı, farklı renkler ve desenli, zımbalı çanta modelleri sıkça yer alıyor. Aynı şekilde postacı stil çantalar, zarf çantalar, alışveriş çantaları, bowling çantalar, hobo, abiye çantalar ve clucth çanta modelleri de 2013 Mango çanta modelleri arasında yer alan modeller arasında. Özellikle deri çantaların yoğun kullanıldığı koleksiyonda şıklık yarışında kadınları  ön sıralara taşımayı hedefler nitelikte tasarlanmış. 

Bez ve hasır çantalara yer veren Mango desenli modelleri ile dikkat çekiyor. Rugan ve süet çanta modelleri püsküllü detaylar 2013 Mango çanta modelleri koleksiyonunda yer alan detaylardan. 2013 Mango çanta modellerinin fiyatları genel olarak 39,99 TL ile 289,99 TL arasında değişiyor.



Galerimizde yer verdiğimiz 2013 yılının en modern ve şık Mango çanta modellerini kesinlikle incelemenizi öneriyoruz. Mango çanta modelleri 2013 koleksiyonuna ait modelleri Mango online satış mağazasından yada Mango mağazalarından satın alabilirsiniz. Alışverişe çıkmadan mutlaka galerimize göz atmanızı öneriyoruz. Mango  Çanta 2013 Modelleri ile yine bizleri kendisine hayran bırakmayı başardı.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT