Son Dakika!

30.07.2013

Sonbahar Kış Elbise Modelleri 2013

Bunu Paylaş :
Önümüzdeki sonbahar kış sezonunda elbiseler alabildiğine parlak renkli olacak. Karamsarlıktan fazlasıyla uzak olacağız anlayacağınız. Birbirinden ünlü markaların defilelerinde sergilenen rengarenk koleksiyonları, vitrinler ve sokaklarda görmeye şimdiden hazırlıklı olmamız ve mutlaka böyle renkli bir elbise modelimizi de 2013 sonbahar kış sezonu için hazırda bekletmemiz lazım.


Yeşilden mora, maviden sarıya ve özellikle de pembeden turuncuya kadar, ara renkler de dahil olmak üzere dolaplarımızı işgal etmeye hazırlanan yepyeni bir trend kapımıza dayanıyor canlar. Bu renkli elbise modelleri ile tarzımızı yeniden yaratırken, illa farklı renkler de olsun dememize gerek bile kalmayacak, baştan aşağıya tek renge bürünmek için özgürlüğümüz artık elimizde!


Neon renkli sade, tek bir parçayla desenli bir bluzla veya nötral tonlarda bir etekle rahatlıkla kombinleyebileceğiz. Bildiğiniz gibi bu yaz ve gelecek kış neon renkler yeniden sahneye çıkıyor ve daha çok dış giyimde büyük bir fark yaratıyor. Kahverengi, gri, siyah gibi iç karartıcı, karamsarlığa sürükleyici renklerden sıyrılma özgürlüğümüzü elimize alarak, mantolarda da bu sezon göz alıcı parlak renklere merhaba diyebileceğiz.


Unutmadan bir de küçük bir tüyo vermek istiyorum, bunu sadece blogumu takip edenlere söylüyorum, kıymetimi bilesiniz; eğer para konusunda sıkıntı yaşıyorsanız ve dolabınıza çok fazla renkli ekleme yapamayacaksanız, şansınızı mutlaka ama mutlaka turuncudan yana kullanın. Unutmayalım ki, bu kış sezonunun ennn sıcak rengi, evet tahmin edeceğiniz üzere turuncu olacak!
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT