Son Dakika!

26.07.2013

Platform Topuklu Ayakkabı Modelleri

Bunu Paylaş :
2013 topuklu ayakkabı modelleri arasında önemli bir yeri olan platform topuklu ayakkabılar markaların mağazalarında özenle hazırlanmış. Daha çok markaların rekabeti, bu tasarımları kaliteye sürükleyen en büyük etken oluyor. 


Büyük alışveriş merkezlerinde ve büyük ayakkabı markalarının camlarında platform topuk ayakkabı modellerini sıkça görüyorsunuzdur. Renkli renkli ve model olarak en iyi topuklu modeli gibi görünüyor. Ben bu şekilde yorumluyorum. Çünkü en sık kullanılan bu model, çoğu alan için tercih edilebilir. Özel geceler en başta gelen alanlar arasındadır. İş yerinde ve hatta günlük giyimde dahi platform topuklu ayakkabı tasarımları tercih edilir. Sıkça tercih edilmesi ve en gözde modeller olmasından dolayı, her mağazanın raflarını süsler.



Yeni modada reyonları süsleyen 2013 platform topuk tasarımlarını incelemeye koyulduk. Kolları sıvayıp, her bayanın kendi modasını gösterebileceği özgün koleksiyonlardan resimleri hazırladık. Kırmızı renkli topuklululardan, beyaz, mavi ve diğer tüm renkli tasarımlara kadar markların özel koleksiyonları dikkatleri çekiyor. 

Seçiminizi yaparken detaycı olmak da gerekebilir. En ince ayrıntısına kadar alacağınız platform topuk tasarımını düşünmelisiniz. Giyeceğiniz yere göre seçimi yapabilirsiniz. Ya da o an nasıl görünmek istiyorsanız, görünmek istediğiniz gibi model seçimi de yapabilirsiniz. İddialı ve gözlerin tamamen sizin üzerinize çevrilmesini istiyorsanız kırmızı ve mavi tonlarını, sadece hoş görünmek istiyorsanız platform topuklu 2013 ayakkabıları arasından beyaz, siyah renkli düz modelleri tercih edebilirsiniz.



Seçim aşamasında en önemli ayrıntı marka seçimidir. Marka ne denli kaliteli olursa, seçilen platform topuk ayakkabılar da o denli kaliteli olabilir. Bunu ünlü alışveriş sitelerinden yada ünlü mağazalardan yapabilirsiniz. Model seçimini yapabilmeniz için her markanın tasarımını incelemenizi öneririm. 

Sadece ünlü markaların koleksiyonlarıyla kalmayın. Bunun yanında duyulmamış markaların butiklerine de göz atabilirsiniz. Platform ayakkabı modelleri tek bir markaya bağlı olarak yapılmamalı, mahalle aralarında bulunan esnaf mağazalarına dahi bakılmalıdır. Moda ancak bu şekilde ortaya çıkabilir.



İnci, Derimod, Kemal Tanca, Bambi, Elle, Deichmann markalarının mağazalarında platform topuklu bayan ayakkabıları inceleyebilirsiniz. Son derece iddialı bir görünümünün olduğunu söyleyebilirim. Bu markalar benim en sık tercih ettiğim topuklu ayakkabı markaları arasındadır. 

Öneride bulunabileceğim daha nice markaları sizlere sunuyor olacağım. Önümüzdeki paylaşımlarda topuklu ayakkabı modelleri üzerine tüm koleksiyonları sizlere sunmak istiyorum.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT