Son Dakika!

29.07.2013

2013 Uzun Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Uzun elbise modelleri kadınların en çok beğendiği ve kendilerini en özgür hissettiği ürünler arasında yer alıyor. Çünkü bu elbiseler, dolgu topuklu ayakkabı ve oldukça şık bir kolye gibi aksesuarla birlikte kombinlendiği zaman ortaya gerçekten de pratik ancak pratiklikten çok şık kombinlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. 

uzun elbise

Uzun elbiseleri sevmeyen yoktur, her mekana ve günün her saatine uyum sağlayacak stile dönüştürmek çok kolay çünkü. Elbise ve etek bağımlısı biri olarak sizler için fazlasıyla renkli bir uzun elbise modelleri galerisi hazırladım. Lc Waikiki, Collezione, Koton gibi markaların imzasını taşıyan parçalara da yer vermeye çalıştım.

elbise

Bunların arasında benim en çok sevdiğim model yukarıdaki fotoğrafta yer alan pembe ve beyaz çizgili elbise. Yaz sıcaklarının getirdiği bunaltıcı havalardan sonra açık tonlu olanları tercih etmek bana büyük bir ferahlık kazandırıyor, koyu renklerden bu sıcak günlerde sıkılıyorum. Canlı olmak için, canlı olmak seçmek gerekiyor diye düşünüyorum. 

elbiseler

Hem beyaz tenliysek, koyu olanları seçmek de bu yaz günlerinde biraz ters düşüyor gibi. Daha kıpır kıpır, daha canlı görünmek, karşımızdakileri tropikal renklerle etkilemek benim için çok keyifli oluyor. Benden söylemesi. Bu yüzden 2013 uzun elbise modelleri ile kendinize daha özgür bir giyim tarzı seçmeyi unutmayın.

uzun elbise

yeni elbise

Nasıl, beğendiniz mi? Beğenmemeniz için bence hiç sebep yok. Özellikle desenli olanlar gerçekten harika değil mi? Şeytan diyor ki, al hepsini, her gün giy birini, nasıl olur? Neyse, abartıya gerek yok, dolabımda bana yetecek kadar elbisem olsun yeter canım...
Bunu Paylaş :

1 yorum:

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT