Son Dakika!

29.07.2013

Turuncu Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Soğuk kış günlerini ve kalın, iç sıkıcı kıyafetleri muhteşem bir ilkbahar sezonuyla birlikte geride bırakalı çok oldu. Bu yüzden neredeyse tüm kıyafetlerimize deyim yerindeyse "bahar geldi!" Şimdi yazlık elbise modelleri ile sizlerin gönlünü turuncu ile fethetmeye çalışacağım. 

elbise

Bahar aylarının en popüler neon renkleri arasında yer alan turuncu, bu sefer elbise modelleri ile canlanıyor. Heyecan ve mutluluğun kaynağı olan, dikkat çekici, seksi bir görünüme sahip olmayı sağlayan, pozitif enerji yüklü turuncu günlük yaşamında bir parçası olmaya devam ediyor.



Siyah, kahve, lacivert gibi koyu tonlardan sıkıldığınızı hisseder gibiyim. Bu yüzden sizler için renkli elbise modelleri araştırmaya başladım. İlk rengimiz turuncu. Yaz modasının hemen her parçasında karşımıza çıkan bu renk, 2013 yazlık elbise modelleri ile yeniden gündeme geliyor ve seksi görünmenin alternatiflerinden biri haline geliyor. Kadınların giymeyi sevdiği en özel renklerden biri aslında. 

elbise turuncu

Bu rengi özel davetlerde de tercih edebilirsiniz ancak benim tavsiyem daha çok günlük hayatınızda kullanmanız olacak. Yaz boyunca kendi mutluluğunuza turuncunun pozitif enerjisini de eklemek istiyorsanız, turuncuyu seçin, kazanın diyeceğim. Birbirinden ünlü moda tasarımcıları da pozitif enerjiyle yüklenmek için hem kıyafetlerinde hem de evlerindeki bir çok dekoratif eşyada turuncunun gücüne güvenerek bu rengi seçiyor, siz neden seçmeyesiniz ki?

elbise modeli

Gördüğünüz gibi bu yaz turuncu elbise modelleri gerçekten çok şık ve eğlenceli. Tabi bu rengi giyebilmek için biraz fit bir vücuda sahip olmanız gerektiğini de söylemeden geçmeyeyim. Ne kadar ince, o kadar seksi turuncu, unutmayın...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT