Son Dakika!

28.07.2013

2013 Tesettür Elbise ve Etek Modelleri

Bunu Paylaş :
elbise
Yaz aylarının olmazsa olmaz kıyafetlerinden olan elbise modelleri kapalı bayanlar için harika alternatiflerle karşımıza çıkıyor. Ünlü tasarımcıların sezon renkleriyle bütünleşen yeni gözdeleri, bu sezonda kumaşları ve iddialı desenleriyle adeta göz kamaştırıyor.

Özellikle bu sayfada paylaştığımız elbise modelleri hem sizin hem de bizlerin resmen bayılacağı ürünler. Sadece elbise modelleri değil, uzun etek ve onunla rahatlıkla kombinleyebileceğiniz bembeyaz gömlekler de yılın en trend ürünleri arasında yer alıyor. Hem günlük, hem düğün hem de nişan gibi özel gün ve gecelerin kıyafetleri olan bu elbise modelleri tesettürlü bayanların büyük beğenisini topluyor.

Yazın yapılacak olan eş-dost düğünlerinde giyecek bir abiye arıyorsanız, işte sizin tüm beklentilerinize yanıt verecek modeller. Abiye modellerinde de pembe ve yeşili birlikte kullanarak, kendi çizginizi baştan sona değiştirebilirsiniz. Abiyelerde hem kumaş hem de model yönünden farklılığın simgesi olan bu ürünler Kuaybe Gider imzasıyla, özel gün ve gecelere hitaben tasarlanmış.




Böylesi sıcak yaz günlerinde giyebileceğiniz en güzel kıyafet seçeneklerinden biri olan uzun elbise modelleri de, Kuaybe Gider'in farklı bakış açısıyla yepyeni bir stil yaratmış. Etek ve gömlek modelleri de rahat ve de aynı zamanda oldukça şık bir görünüm kazandırmak için sizleri bekliyor. Tiril tiril etek ve elbise modelleriyle bu yaza damga vurmak istiyorsanız, bu kıyafetlerle aranızı iyi tutun deriz...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT