Son Dakika!

28.07.2013

2013 Sonbahar - Kış Tesettür Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Bu yazımızda sizlere yine çok faydalı olarak ipuçları vereceğiz. Alexander McQueen imzalı 2013 sonbahar kış elbise modelleri mercek altına giriyor ve yılın trendlerini hep birlikte ele alıyoruz. İşte rüya gibi kıyafetler bakalım bizlere bu yıl ne ifade etmeye çalışıyorlar...

elbise modelleri

Alexander McQueen 2013 Sonbahar-Kış elbise modelleri koleksiyonu yine fazlasıyla etkileyici tasarımlara yer veriyor. Sarah Mower, elinden gelenin fazlasını yaparak bu büyüleyici elbiselerin altına imzasını atıyor. Siyah, beyaz ve kırmızının hakim olduğu bu koleksiyon, tümüyle ışıl ışıl, göz alıcı detaylarla örülü. Bu koleksiyonda temel olarak; kırmızı, siyah ve beyaz tonları işleyen ünlü modacı, kusursuzluğunu ve büyüleyici ellerini yine konuşturmayı başarıyor.

elbise, tesettür elbise

Özel davetler için oldukça şık abiye elbise modelleri ile karşımıza çıkan koleksiyondan esinlenerek sizler de kendinize özgü bir tarz yakalayabilirsiniz. Genel olarak tesettürlü hanımların tercih edebileceği parçaların yer aldığını söylemek hiç de yanlış olmaz. Ancak bazı elbiselerin yaka kısımlarında ufak tefek değişikliklere gitmek de gerekecektir, bizden söylemesi.

Tesettürlü hanımların tesettür abiye elbise arayışı sanırım yüzyıllar boyu hiç bitmeyecek. Abiye elbise bulmak ne kadar kolay ve keyif verici oluyorsa, tesettür abiye elbise modelleri konusunda yılın trendlerini yakalayabilmek de o kadar zor ve uğraştırıcı olabiliyor zaman zaman. Tesettür abiye elbise denildiği zaman hemen hemen hepimizin aklına şu soru takılıyor; “tesettür abiye elbise giymek doğru mudur?”

tesettür elbise

Burada şu ince detayı hatırlatmakta yarar var, ister tesettür abiye modelleri olsun, ister günlük giyilecek kıyafetler, hemen hepsi de biz kadınlar arasında giyinebileceğimiz iç giysilerimiz arasında yer alıyor. Yani tesettürlü dediğimiz hiçbir elbise ya da kıyafet kadın-erkek olarak ortak bir şekilde kullanılamaz. Bu sebeple sadece kadınlara özgü çizilen tasarımlar son yıllarda daha hızlı ses getirmekte ve özgün moda dünyasından izleri daha fazla yansıtmakta.

Tesettür Giyim Modelleri ile ilgili diğer yazılarımız için tıklayın.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT