Son Dakika!

27.06.2013

2013 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Bunu Paylaş :
Bu yılın ilkbahar yaz moda trendlerini yeniden masaya yatırmanın tam zamanı diye düşünüyorum, siz ne dersiniz? Bu konuda sizler kadar ben de ısrarlıyım. Gelin hep birlikte, yaz sezonunun şu kavurucu sıcaklarının altında içimizi biraz olsun serinletecek olan sezon trendlerine göz atalım.

Transparan Kıyafetler


Bu trend 2013 ilkbahar yaz sezonunda bugünden anlaşılıyor ki birçok ünlü modacının en etkili tasarımları arasındaki yerini aldı. Tüm koleksiyonlarda gözümüze çarpan transparan kıyafetler cesaret isteyen tasarımlarıyla ünlülerin de dikkatini çekmiş. Bu trende ayak uydurmak için hiç olmadığınız kadar cesur olmanız gerektiğini yinelemek istiyorum.

Çizgiler


Dikey ya da yatay hiç fark etmiyor; rengarenk çizgiler podyumlardaki uzun süreli yerini aldılar bile. Sizin de bildiğiniz gibi, bu trendler aslında zamana başkaldırıyor. Her zaman moda olan, havası asla tükenmeyen desenlerden. Dolabınızda geçtiğimiz sezondan kalma çizgili kıyafetleriniz varsa eğer, onları hiç tereddüt etmeden yeninden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bunu Paylaş :

1 yorum:

  1. Selam blogunu cok begendim ve en yeni üyenim benim de moda blogum var beklerim.Sevgiler...http://ipekkuzucu.blogspot.com

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT