Son Dakika!

23.03.2013

Collezione ürünleri yeni sezonda indirimlerle cosuyor...

Bunu Paylaş :
Yakın zamanda yayına aldığı online satış mağazası ile yeniden gündeme gelmişti Collezione. Önceleri oldukça sıradan bir internet sitesine sahip olan marka hakkında neden online bir mağaza açma fikri gelmez ki akıllarına diye düşünmeden edemiyordum, çok geçmeden için için dert ettiğim bu sorunun farkına varmış olmalılar ki oldukça şahane bir platformla karşımıza çıktı.



2013 Collezione ürünleri ile ilgili olarak yeni sezonda ne gibi kampanyalarla karşımıza çıkıyorlar, bunları konuşalım. Hemen şunun haberini vereyim, sosyal medyada bolca vakit harcayanlar ve sıkı bir Collezione takipçisi olan kadınlar için "Sosyal medya severlere özel anında 60TL üzeri alışverişlerinize 10TL indirim!" şeklinde bir kampanya var. Bu indirimden faydalanmak isteyenlerin yapması gereken tek şey www.collezione.com internet sitesine gidip, anasayfada açılan penceredeki facebook beğen butonuna tıklamak.



Deniz Berdan tasarımı olan ürünlerde de %60'lara varan indirimler yeni sezona özel olarak müşterilere sunuluyor. Moda da bahar trendlerini Collezione ile yakalamak isteyenler için aksesuarlardan etnik desenli kıyafetlere kadar daha bir kategoride inanılmaz indirimler ve ödeme seçenekleri mevcut. Modayı uygun fiyata takip etmek istiyorum diyen şekerlerim varsa, Collezione'u bu ilkbahar yaz sezonunda takibe alabilirsiniz...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT