Son Dakika!

18.03.2013

adidas Tenis Ayakkabıları

Bunu Paylaş :
oldum olası tenisle ilgilenmeyi istemişimdir ama yaşam şartları ve bugün geldiğim konum ne yazık ki böylesi bir spor dalıyla uğraşmamı istemedi. bizim istememiz yetmiyor sanırım. az önce de dolaşınca web aleminin kuytu köşelerinde, bir de ne göreyim; büyük bir heyecanla izlediğim tenis maçlarındaki oyuncuların ayaklarından fırlayan ayakkabılar! tabi ki, yine adidas farkıyla!

adidas ayakkabı, adidas, adidas tenis, adidas tenis ayakkabı

adidas yeni sezon için hazırladığı barricade adilibria tenis ayakkabı modelleri ile yine beni alıp götürmeyi başardı. ne diyebilirim ki, kısmet değilmiş bunları giymek. belki aranızda konuyla ilgilenenler vardır diye paylaşmak istedim. sınırları zorlamayı seven, atraksiyon tutkunu tenis severler için tasarlanan bu harika ürünler; kullanım sırasında nefes alan iç ve dış yüzey malzemeleri sayesinde yeni nesil teknoloji ile üretilmiş yastıklı tabanıyla birlikte mükemmel performans elde etmenizi sağlıyor.

kaliteli ve bir o kadar da özgün çizgileriyle, kadınların ruhuna işleyecek olan 2012 adidas tenis ayakkabıları geçmişten günümüze bir çok yansımasıyla sizleri bekliyor...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT