Son Dakika!

18.03.2013

Adidas Originals Campus 2 Serisi

Bunu Paylaş :
gencim ve güzelim ve olabildiğince özgür yaşamayı seviyorum diyenlere özel bir koleksiyon yine tahmin edeceğiniz üzere; adidas 2012 bayan ayakkabı koleksiyonuyla birlikte geliyor. dünyaca ünlü ayakkabı üreticilerinden biri olan ve bununla birlikte de spor giyim dünyasında sıkça karşımıza çıkan, en zengin içerikli markalardan biri olan adidas, bu sezonun en çok beğenilen serilerinden "Adidas Originals Campus 2 Serisi" ile yeniden tüm hayatımızı kaplamayı başarıyor.

adidas orjinal, adidas ayakkabı, adidas bayan, adidas spor

hemen her renkte ve bir çok farklı tasarımla karşımıza çıkan bu seride; sarıdan kırmızıya, turkuazdan siyaha, lacivertten maviye kadar bir çok renk ve farklı tasarım sizleri bekliyor.

aslında bana soracak olursanız, bence sıradan yani siyah ve beyaz renkleri tercih etmek yerine; turkuaz ve kırmızı ya da turuncuyu tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır. e, hem gencim diyorsunuz hem de sıradanlığa mı yelken açıyorsunuz? dar paça bir pantolonla da harika bir uyum sağlayacak olan yine bu tonlarda bir tişörtle, günün en şık kızı olmaya aday gösterilirsiniz, benden söylemesi...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT