Son Dakika!

12.08.2014

LC Waikiki Babet Modelleri 2014

Bunu Paylaş :
Merhabalar sevgili bayanlar. Yine güzel modeller ile sizlerleyiz. Lc waikiki 2014 babet modelleri koleksiyonun gördünüz mü? Eğer bu harika modelleri görmediyseniz hemen size en yakın bir LCW mağazasına gidin ya da hemen online olarak markanın  internet sitesi aracılığıyla bu modellere göz atın.

Lcw babet modelleri içerisinde istediğiniz tüm renkler ve tasarımlar var diyebilirim. Kahverengi, beyaz, siyah, kırmızı gibi renkler her sezon olduğu gibi bu sezon da oldukça moda. Babetleri rahatlıkla pantolonlarınızın altında kombin yapabileceğiniz gibi, eteklerin altına da kombin yaparak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 2014 lc waikiki babet modellerinin fiyatları ise sizi çok şaşırtabilir :)

39,90 TL'den indirimler ile 9,90 TL'ye düşün ürünlerin yanı sıra 24,90 TL ve 29,90 TL gibi uygun fiyatlara inanılmaz çeşit de ve tasarımda ayakkabı bulmanız mümkün. Ayrıca yürüyüşlerinizde de sizleri asla yormayan bu harika LCW  babet modelleri 2014 sezonun moda tasarım ve renklerine de oldukça uygun şekilde hazırlanarak siz değerli hanımefendilere sunulmuş durumda. Bu birbirinden güzel modelleri sakın kaçırmayın derim. İşte sizler için hazırlanan oldukça güzel bir galeri.











Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT