Son Dakika!

14.08.2014

Kim Kardashian'ın filmleri

Bunu Paylaş :
Bugün dünyaca ünlü televizyon karakteri olan Kim Kardashian ve onun rol aldığı filmler hakkında kısaca konuşmak istiyorum. Ülkemizde çekici poposuyla dikkat çeken ve birçok kişinin de etkileyici popo şekliyle akılda kalıcı bir isim olan Kardashian, annesi ile babası boşandıktan sonra annesi ve üvey babasıyla birlikte yaşadı.

kim kardashian poposu
Aslına bakarsanız, bilinen adının dışında gerçek adını merak etmeyenlerin sayısı hiç de az değil. Kimberly Noel, onun gerçek adı olarak kayıtlara geçmiştir. Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olmasına rağmen, bilinenin aksine o bir Amerikalı değil Ermeni asıllı ailenin çocuğudur.

Benimle aynı gün doğmuş olan Kim, benden 9 yaş büyük olup 21 Ekim 1980 tarihinde dünyaya gelmiştir. Bugüne kadar birçok filmde rol alan Kim Kardashian'ın en çok sevdiğim filmi hiç şüphesiz sizin de çok sevdiğiniz "Vadinin Melekleri" adlı filmdir.

Acaip bi film, Vadinin melekleri, Secret Celebrity, Keeping up with the Kardashians, Brothers, Süperstar Kardashian filmlerinde rol alıp çok başarılı performanslar sergilemiştir. 2008'de oynadığı Disaster Movie adlı sinema filminden sonra 2 filmde daha rol aldı.




Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT