Son Dakika!

13.06.2014

Plajda Giyilebilecek Etek Modelleri

Bunu Paylaş :
Yaz mevsiminde plajların nabzını tutan etekler bu sezon yine rengarenk tasarımlarla bizlere merhaba dediler. Plajda giyilebilecek etek modelleri koleksiyonunda bulunan etekler hareketli ve göz alıcı çizgilerle bayanların oldukça dikkatini çekti. Her biri özenle tasarlanan modeller sezon boyunca adından söz ettireceğe benziyor. Plajda giyilebilecek yazlık etek modelleri canlı renkleriyle ilgi odağı haline geldi. Sezonun trend renklerinden tasarlanan etekler modern görünümleriyle de göz dolduruyorlar. 


Özelikle sarı, pembe ve mavi renklerin ağırlıklı olduğu plajda giyilebilecek etek modelleri koleksiyonunda siyah ve beyaz renklerde sıklıkla karşımıza çıkıyor. Kısa eteklerden uzun eteklere kadar her birinin plajlarda kullanılabileceğini de söylemekte fayda var. Plajda giyilebilecek kısa etek modelleri genellikle genç kızların ilgisini çekiyor. Kısa etekler hem gösterişli hem de şık görünümleriyle büyük ölçüde beğeni kazanıyorlar. Bacak boyuna güvenen bayanların da sıklıkla tercih ettiği plajda giyilebilecek kot etek modelleri spor giyim tarzının simgeleri arasında yer alıyor. 

Şık plaj terlikleriyle kombine edilerek kullanılan kot etekler plajların renkli tarzını yansıtıyor. Yılın ilk aylarında görücüye sunulan plajda giyilebilecek etek modelleri sezonun başından itibaren bayanlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Hareketli detaylarla daha ilgi çekici hale getirilen etekler plajların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Plajda giyilebilecek uzun etek modelleri de sezonun trendleri arasında yer alıyor. Genellikle şifon ya da tüllerden tasarlanan bu modeller plajlarda oldukça dikkat çekiyorlar. Plajda giyilebilecek tül etek modelleri seksi görünümleriyle büyülerken, şifon etekler ise uçuş uçuş tarzıyla romantik bayanlara hitap ediyor. 



Şifon etekler plajda giyilebilecek etek modelleri koleksiyonunun en gözde modellerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Uzuna bir süreden bu yana bayanlar plaj modasını yakından takip eder duruma geldiler. Desenli pareo modellerinden eteklere kadar her biri plajlarda çok sık olarak karşımıza çıkıyor. Şıklık yarışına plajlarda devam eden bayanlar plajda giyilebilecek etek modelleri 2014 modasını da yakından takip ediyorlar. Plajlarda sıklıkla karşımıza çıkan etekler trend desenleriyle uzunca bir süre daha adından söz ettireceğe benziyor. Koleksiyonun fiyatları ise genellikle butik ve markalara göre oldukça değişiyor.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT