Son Dakika!

14.09.2013

Scarlett Johansson Askıları Kalın, Turkuaz Mavi Elbisesi

Bunu Paylaş :
Film festivallerinden sonra şimdi sizleri yeni bir filmin galasına götüreceğim. 

Don Jon filminin New York galasına katılan güzel bir oyuncunun giydiği çok şık bir turkuaz renkli elbiseden bahsetmeden önce kendisinden biraz konuşalım, bakalım neler yapmış neler etmiş bugüne kadar?

1984 yılının Kasım ayında dünyaya gelen Scarlett, Danimarkalı bir mimarın kızıdır. Film kariyerine 1984 yapımı olan North filmiyle adım attı. 2003 yılında Lost in Translation ve İnci Küpeli Kız filmlerinde yer aldı. 

28 yaşında oldukça etkileyici bir güzelliğe sahip olan Scarlett, şimdiye kadar birçok sinema filminde rol aldı, katıldığı davetlerde giydiği elbiseleriyle henüz genç yaşta olmasına rağmen kadınsı görünümden asla ödün vermiyor. 

Dünyanın birçok yerinde hayranları olan güzel oyuncu, özellikle kırmızı halıda giydiği elbiselerle adından sıkça söz ettiriyor.

Son olarak başrolünü oynadığı Don Jon filminin New York galasına katılan Scarlett Johansson, Roland Mouret`e ait askıları kalın beyaz, turkuaz mavi elbisesiyle göz kamaştırdı. 

Çok şık bir kombin yaratan Scarlett, pembe tonlarındaki topuklu ayakkabısıyla kalın askılı turkuaz elbisesini muhteşem bir şekilde buluşturmuş. 
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT