Son Dakika!

11.09.2013

Beren Saat'in Giydiği Elbise ve Kıyafetler

Bunu Paylaş :
Aşk'ı Memnu'dan sonra fazlasıyla meşhur olan bir isim, ben pek sevmesem de kendilerini Türkiye'de tahmin edemeyeceğim kadar çok hayranı olduğunu biliyorum. İşte bu yüzden, bu sayfada sizlerin giydikleriyle, tavırları ve söylemleriyle takip ettiğiniz kim varsa tarafsız bir şekilde giydikleri elbise ve kıyafetler hakkında paylaşımlar yapmaktan geri kalmam. Bugün de kısmet Beren Saat'in giydiği elbise ve kıyafetlere geldi ne yapalım...

beren saat

Son zamanlarda Beren Saat'in boyu hakkında bazı saçma bilgiler görüyorum internette; yok boyu uzamış, yok bilmem ne olmuş... Ya arkadaş, bir insanın yetişkinliğe eriştiğinde boyu nasıl uzar biyolojik olarak, bunu fırsat bilip "Beren Saat'in boyunu uzatan ilaç" şeklinde ürün satan dolandırıcıları bile gördüm. İnanmayın bunlara, giydiği bir topuklu ayakkabıyla uzamıştır boyu, gayet basit cevap yani.

Bir de Beren Saat'in Aşk-ı Memnu'da giydiği kıyafetler hakkında bir çılgınlık başlamıştı ki, hiç sormayın orasını. Hele aksesuarları, ya çarşıda dolanıyorum, bir butik, cama astığı yazı; "Beren Saat Küpeleri Gelmiştir..." Pes artık ya... Gerçi aynısını bugün Muhteşem Yüzyıl dizisinde Meryem Uzerli için de yapıyor bizim millet. Klasik Türk milleti işi işte, nerde çıkar varsa orada biz anasını satayım.


Şimdilerde İntikam dizisinde oynayan Beren Saat'in son haftalarda giydiği kıyafetlere önümüzdeki günlerde değineceğim ancak bugün genel olarak özel çekimlerde falan giydiği elbiseleri göreceksiniz. Yani, maalesef Beren Saat'in İntikam dizisinde giydiği kıyafetler için birkaç gün daha bekleyeceksiniz.

Beren Saat'in Dizilerde ve Sokakta Giydiği Kıyafetler

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT