Son Dakika!

7.08.2013

Renkli Elbiselere Renkli Ayakkabılar

Bunu Paylaş :
Bu yaz giyeceğimiz elbiselerle birlikte kombinlenecek olan ayakkabılar da oldukça önemli. Her ikisi de mevsim renklerine bürünmüş halde karşımıza çıkıyor. Kısaca özetlemek gerekirse; "bu yaz şeker gibi bir moda dünyasına hazır olun!"


Elbiseler renkli, ayakkabılar daha renkli. Gökkuşağı misali stilimiz her renge bürünüyor. Holywood ünlüleri başta olmak üzere, bu akımın takipçileri 7'den 70'e her yaştan moda tutkunu. Jennifer Lopez'den Gywneth Paltrow'a hemen hemen dünyanın en önemli isimlerinin tamamı özel bir davette rengarenk kıyafetleri ve ayakkabılarıyla karşımıza çıktılar.

Elbiselerimde ya da giyeceğim hiçbir ğarçada parlak renkleri deneyemem, bu kadar cesur değilim diyorsanız bu muhteşem trendi ayakkabılarınızda denemeye ne dersiniz? İlla kullanılacak yani bu renkler, çünkü harbiden çok modalar! Jean şort ve tişört ya da beyaz elbiselerle kombinlediğiniz anda, günlük giyim olarak da karşımızda öylece duruyor olacaklar. Daha havalı olmak ve daha renkli bir görünüme sahip olmak için parlak renkleri tercih edin derim...

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT