Son Dakika!

3.08.2013

Parti Elbiseleri Bu Yaz Çok Renkli

Bunu Paylaş :
Elbiselerde renkler her zaman ki gibi bu yıl da çok önemli. Mesela elbiselerimizden birkaç tanesini değerlendirelim. Öncelikle pudra pembesi mini belden bağlaması olan bu elbise çok tatlı bir görünümde doğrusu. Yaka kısmındaki dekoltesi tam ayarında olurken kol kısımları da unutmamak gerekir.


Bu detaylar önemsiz gibi görünse de bütün bayanların dikkatini çekecek. Çantanın da çok büyük olmayışı kulp kısmında farklı bir renk ile bağlanması güzel ufak bir detay olmuştur. çantanın büyük olmayışı ayakkabının platform ince topuk oluşu elbiseyi etkileyici göstermiş. Diğer bir elbise ise bu yılın en modası olan sarı renkteki belden büzgülü  mini olan elbisemiz. Tek kollu oluşu ve bu detayın sağ kola verilmiş olması da ayrı bir rahatlık katmaktadır. Göğüs kısmında büzgülü ve belden aşağısında hafif bir bollaşma yaratan elbisede çanta ve ayakkabı detaylarını da unutmayalım. Çantanın portföy olması ayakkabının da platform ve ince yüksek topuklu oluşu şık bir kombin için uyumlu ortamı hazırlıyor.

Bu yaz genellikle bu gibi mevsimde cıvıl cıvıl olan renkler ön planda. Özellikle pembe, sarı ve su yeşili tonlarını      sokakta, iş yerlerinde,katılacağınız özel davetlerde kısacası aklınıza gelebilecek her türlü mekanlarda tereddüt etmeden rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT