Son Dakika!

31.08.2013

Leopar Desenli Elbise ve Kıyafet Modası

Bunu Paylaş :
Son zamanlarda pek de karşımıza çıkmıyordu leopar. Ancak daha bu yazın başlarından itibaren yeniden hayatımızı işgal etmeye başladı ve öyle görünüyor ki 2014 yılında moda dünyasında bomba etkisi yaratacak bir trend olarak görüyorum leopar desenli elbise, kıyafet ve aksesuarları. İşte, böyle bir yazı ve görsel içerikle sizlere bu sonbahar kış sezonunun tümüyle leopar desenlerle bezeli olacağı müjdesini vermek istedim. 

leopar desen

Dediğim gibi, bu kış sezonunda dolabımızın büyük kısmında yer kapacak olan leopar desenli elbiseler ve kıyafetler ve hatta aksesuarlar şık olmanız için her türlü konuda yardımınıza koşacaklar. Kombinler siyah beyaz leoparlarla coşacak. Ceketler, çantalar, etekler, ayakkabılar... Kısacası aklınıza gelebilecek her türlü parçada leoparın etkisini hissedebileceksiniz.

Özellikle deri ve kürk kombinasyonlarında birbirinden farklı ve şık seçenekler yaratabileceğiniz leopar desenli elbiseler vitrinlerinizde yer almayı bekliyor. Bu kış herkes sofistike ve seksi bir tarza bürünmenin yollarını ararken siz leopar sayesinde bunu çoktan başarmış olacaksınız, tabi bu trende kulak verirseniz canlarım.

LEOPAR DESENLİ ELBİSE, KIYAFET VE AKSESUARLAR





















Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT