Son Dakika!

16.08.2013

En Güzel Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
En güzel elbise modelleri ile ilgili bir yazı hazırlarken en çok zorlandığım konu şudur; bu seçimi ünlüler dünyasından mı yapayım yoksa sokaktan mı ya da podyumlardan mı? Karar veremiyorum. Bu yaz sezonunda elbiselere desenlerden çok tasarımlar damgasını vurdu gibi değerli okuyucularım. Kesimleri, stilleri, renkleri, sürpriz detayları olabildiğince farklı ve coşku dolu bir giyim tarzı sunmak için yeniden ele alındı. Bu yazın en trend detaylarından olan "kumaşın aralarına serpiştirilmiş transparan paneller" 2013 ilkbahar yaz modası için vazgeçilmezler arasında sayılıyor. 


Diyafram yahut bel bölgesinde açılan minik pencere dekolteler de aynen transparan paneller gibi oldukça etkileyici tarzlar arasında. Şimdi gelin hep birlikte bu yazın en popüler elbise modelleri arasında birlikte kaybolalım. Her yazımda olduğu gibi bu sefer de sizler için geniş bir trend yelpazesi sunuyorum. Bakalım, sezonun öne çıkan elbise trendleri arasında ne gibi detaylar mevcut ve bakalım sizler bu modeller hakkında ne düşüneceksiniz...?


Angelina Jolie'yi hiç maksi elbisesiyle görmüş müydünüz? Gerçekten de uzun bir elbiseyle nasıl şık olunur, bunu göstermiş bize. Sadelikten ve doğallıktan yana olarak içindeki masum çocuğu ortaya çıkarmış gibi. Angelina Jolie'nin giydiği o kadar çok elbise var ki, inanın bunları seçerken çok zorlandım. 







Şimdi bu seçenekler arasında sizlere ünlülerin giydiği beyaz elbise modelleri ile ilgili paylaşımlar yapmak isterdim ama, bu aralar ünlülerden çok konuştuk. Sırası ve zamanı geldikçe hepsinden bahsediyoruz zaten. Bu beyaz elbiseler de gayet şık ve ideal, partiler için ve davetleriniz için rahatlıkla tercih edin derim.

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT