Son Dakika!

4.08.2013

A Kesimli Elbiseler

Bunu Paylaş :
Bu yaz benim beğenerek, imrenerek takip ettiğim bir trend var; A kesim elbiseler tabi ki. Adını A harfi gibi açılan kloş eteği stilinden alıyor. Üst kısmı alt kısımlarına göre daha dar olan bu elbise modeli eteğe doğru kloş açılıyor ve bu yüzden de bir çok kadının ilgisini çekiyor. Bu yaz sokaklarda bunlardan görmeye hazır olun!

elbise

A kesimli elbiselerin en güzel yanı, aslına bakarsanız hafta içi, hafta sonu hiç fark etmeden dilediğiniz zaman giyebilmeniz. Günlük yaşamınızın bir parçası olmasının yanı sıra, iş yerinizde de rahatlıkla tercih edebiliyorsunuz. Bazen, of ne giysem acaba diye kendi kendinize sorduğunuz zamanlar oluyordur, işte bu gibi anlarda elinizi atmanız için birebirdir.


Hafta içi iş yerinize gitmeden önce altına giyeceğiniz bantlı bir ayakkabı, haftasonu ise dolgu topuklu hasır bir ayakkabı ile her iki tempoya da ayak uydurabilirsiniz ve böylece yaz trendlerini de yaşamınıza uyarlamış olursunuz. Hangi vücut tipi için uygundur diye soracak olursanız, genel olarak birden çok vücut tipi için ideal modeller arasında gösteriliyor. Her vücut tipine de yakışan bir elbise, özellikle üstü dar, kalçası geniş olan kadınlar için eşsiz bir güzellik, etkileyicilik kaynağı olabilir.

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT