Son Dakika!

13.08.2013

2013 Sonbahar Modası

Bunu Paylaş :
Yaz geldi gelecek derken, gözümüzü açıp kapayasıya kadar bir bakmışız yaz da bitti bitiyor. Sonbahar kapıya dayanacak, çok az kaldı. Peki ne kadar hazırız bu sonbahara? Neler bekliyor bizi, en çok hangi kıyafetler moda olacak, hangi renkler, hangi detaylar, hangi tarz ayakkabılar, hangi aksesualar, çantalar moda olacak? Tüm bu soruların yanıtlarını merakla bekliyoruz...


Yaz sezonunun renklerinden öyle çok bahsettik ki, bu sayfada neredeyse sizlerle birlikte koca bir duvarı dilediğimiz renge boyayıp durduk gibi. Yaz mevsiminin canlılığını içinde barındıran renkli kıyafetlerden biraz olsun kopmanın vakti olacak bu sonbahar. Tiril tiril elbiseler, düz sandaletler ile gece gündüz demeden oradan buraya koşuşturduğumuz günler geride kalıyor anlayacağınız.

Bu sonbahar modası ile ilgili ilk yazımızı girelim, hayırlısı ile. İlk olması bakımından kısa bir yazı olacak, fazla detaya girmeyeceğim ama yine de aklınızın bir köşesinde iyi kötü bir takım izler bırakacağımı umuyorum. İşte, paylaştığım fotoğraftan da anlayacağınız üzere, bu sezonun vazgeçilmezleri arasında kalem etekler ve şık kombinlerinizi tamamlayacak olan platform ayakkabılar olacak. 


İster renkli, ister düz, ister desenli; kalem eteğiniz nasıl olursa olsun, kombinize uygun üstler ile tarzınızı ortaya koyabilirsiniz! Kalem eteklerle düz veya alçak topuklu ayakkabılardansa, yüksek topuklu ve özellikle platform ayakkabılar kullanmanızı öneriyoruz. Bu sayede kalem etek ile kısa gözüken bacak boyunuz, yüksek topuklu ayakkabılarınız ile daha uzun gözükecek!

Beni takip etmeye devam edin, son trendleri kaçırmayın!
Bunu Paylaş :

1 yorum:

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT