Son Dakika!

10.08.2013

2013 İlkbahar Yaz Modası Hippi Trendi

Bunu Paylaş :
Benim bugüne kadar ilgi alanlarım arasına eklemediğim bir tarzla yeniden karşınızdayım. "A'dan Z'ye 2013 İlkbahar / Yaz Modası" yazımıza eklemeler yapmaya da devam ediyorum bu arada, bu 4. stilimiz. Bu sezonun en gözde renkleri, tasarımları, parçaları, kombinleri ve daha neler neler... Kısacası aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşıyorum sizin bu ilkbahar ve yaz sezonuna özel olan ne varsa...


Sizler de biraz olsun hippi trendi hakkında bilgi sahibinizdir, öyle düşünüyorum. Nerden baksanız her üç yılda bir kendini yeniliyor ve yeniden karşımızda buluyoruz hippi renklerini ve tasarımlarını. Bu yaz da gelişimini ve evrimsel sürecini tamamlayarak muhteşem bir çıkış yakalıyor bu trend. Bu ruhu özleyenler için, muhteşem bir yazı hazırlardım sizlere, devam edin lütfen okumaya.

HİPPİ MODASINA DÖNÜŞ !


2013 İlkbahar yaz moda trendleri içerisinde en dekoratif ve şık tarzıyla çiçek çocuklar büyülüyor. Yazın başından beri, durun durun ne yazı, daha kış aylarındayken bu yaz sezonunda pastel ya da neon renklerle buluşacak olan çiçek desenlerden bahsediyorduk, nitekim sonunda karşımızdalar. Üç boyutlu efektlerin de eklenmesiyle daha serinletici bir hava aktaran, irili ufaklı boyları, birbirinden keyifli renk tonları, baskı çeşitliliğindeki zenginlikler sayesinde bizler de çiçek açacağız. Özellikle elbiselerde yoğun olarak fark edeceğim bu baharımsı hava, bluzlarda, etek modellerinde, ayakkabı ve aksesuarlarda kısacası tüm kıyafetlerimizde çiçek desenlerine, detaylarına da rastlarsanız hiç ama hiç şaşırıp kalmayın. 


Bu sene dev figürler de başımızın tatlı belası diyebilirim. Bu detayın hakkını veren markamız da sanırım Prada. Holly Fulton'ın dev figürler çok konuşuluyor, sonrasında Chanel, Clover Canyon, Erdem, Jason Wu, Mulberry, Peter Som, Preen, Thakoon'nın 2013 ilkbahar yaz koleksiyonlarında da aynı figürleri görmek mümkün.


Peki ama hippi trendi nasıl olacak da hayatıma girecek? diye soracak olursanız, bunun da ayrıntılarını vereyim, sabırlı olursanız tabi. İşte bu trendi uygulamak ve hippi kıyafetleri giymek isteyenler için küçük bir kaç önerim...

- Bu trendi uygulamak istiyorsanız, sütyen takmayacaksınız.
- Dünya barışını simgeleyen bir rozet
- Streç üst ve gümüş yüzükler de lazım olacak
- Kalçanızı saracak bir mikro etek
- Geçici değil de gerçek dövmeler
- Siyah yahut renkli bir tayt, buna ek olarak halhal ve sandalet
- Ruj sürmek bu trendin yasakları arasında
- Yüzünüzü dilediğiniz gibi boyayabilirsiniz
- Uzun saç stili ve bu saça çiçekler
- Boncuklar da vazgeçilmezlerimizden
- Gözler mutlaka siyah kalemle belirgin bir hal almalı

Versus İlkbahar/Yaz 2013 Modası
Versus İlkbahar/Yaz 2013 Modası
Versus İlkbahar/Yaz 2013 Modası
Versus İlkbahar/Yaz 2013 Modası
Blugirl İlkbahar/Yaz 2013 Modası
Versace İlkbahar/Yaz 2013 Modası
Marant İlkbahar/Yaz 2013 Modası
Ralph Lauren İlkbahar/Yaz 2013 Modası
 Marc Jacobs İlkbahar/Yaz 2013 Modası
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT