Son Dakika!

24.07.2013

2013 Yaz Sezonunun Abiye Ayakkabı Modelleri

Bunu Paylaş :
Hiç şüphemiz yok ki abiye ayakkabı modelleri kadınlar için en önemli aksesuarlardan biri. Düğünler, nişanlar, mezuniyet törenleri ve daha sayamayacağımız onlarca özel gün ve gecede kadınlar arasında yapılan sohbetlerde bir sosyal faaliyet için giymek istediğiniz abiye elbisenizin en önemli ve en iddialı tamamlayacılarındandır abiye ayakkabı modelleri. 


Birlikte kombinleyeceğiniz çanta modelleri de sezonun trendlerine uygun olarak elde edildiğinde güzelliğinizle göz kamaştırmamak için hiç bir sebep kalmamış oluyor. Çantalarınızla uyumlu olacak renkli ya da siyah beyaz, hiç fark etmez uzun, zarif ve ışıltılı görünmenin en güzel ve basit yolu da sanırım topuklu abiye ayakkabıları olsa gerek.

Birbirinden özel ve ışıltılı, parıltılı ayakkabı modelleri ile karşı karşıya bırakmadan önce sizi, bu sezonun modası hakkında kısaca bilgi vereyim. Favorimiz kuşkusuz leopar desenli abiye ayakkabı modelleri oluyor yine. Bir başına bile neredeyse boğazda havai fişek gösterileri gibi müthiş bir görsel şölen yaşatacak olan leopoar desenliler, farklı ve özgün tasarımlarla bu yılın en sevilenleri arasında yer alıyor. Süet ve ruganlar, siyah ve koyu renkleri tercih etmek vitrinleriniz için oldukça iyi bir iş yapmanız anlamına gelecek.

Şimdi gelin hep birlikte bu özel trende göz atalım...



Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT