Son Dakika!

30.07.2013

2014 Plaj Elbiseleri Çok Şık!

Bunu Paylaş :
Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen muhteşem bir defile vardı, bilmem haberiniz var mı? Kaçırmış olabilme ihtimalinizi göz önünde bulundurarak bu paylaşımı yapmaya karar verdim. Miami Swim Week 2014 isimli bir defileden izlenimlerimi aktarayım sizlere ve bu defilede sergilenen muhteşem plaj elbiseleri modellerini de tabi ki.

Plaj

Birbirinden ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan bikini ve plaj giyimi üzerine hazırlanan koleksiyonlar bir bir sergilendi defilede, öylesine seksi ve etkileyici tasarımlardı ki, izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. Önümüzdeki yılın plaj trendleri hakkında oldukça net fikirler veren defile, tam bir şıklık organizasyonuydu. Aslında bu defilenin ana teması belliydi; "Bu elbiseler, plaj elbisesi olmak için fazlasıyla şıklardı!"



Özellikle plajda güneşlendikten sonra akşam yemeğine davetliyseniz, işte bu kıyafetler tam size göre diyeceğim. Yırtmaçlı elbise benim favorim, mavi renkli olan. Gelecek yılın yaz aylarında plajda şık ve güzel görünmek, etkileyici bir rüzgar estirmek isteyenler için bu plaj elbiseleri gayet ideal bir seçim olabilir.











Nasıl beğendiniz mi? Miami Swim Week 2014 defilesinde sergilenen bu kıyafetlerden hangisi sizi yansıtıyor? Siz plajdan sonra akşam yemeğine davetli olsaydınız, hangi elbiseyi tercih ederdiniz?
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT